Merken

Lay-Z-Spa

Wat is er nu lekkerder en meer luxe dan bubbelen in een verwarmd bad in eigen tuin? Iedereen droomt daar wel eens van. Met de Lay-Z-Spa blijft het niet alleen bij dromen, maar wordt het werkelijkheid. ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Lay-Z-Spa

Als je dacht dat een jacuzzi alleen voor de rijkste mensen onder ons was, heb je het mis. Je hoeft nu niet langer je hele leven te sparen voor zo'n heerlijk verwarmde zwembad met bubbels in je achtertuin, maar voor een aantrekkelijke prijs heb je er al één in huis. Na een lange werkdag of 's avonds met je vrienden met een biertje of wijntje in de hand in het warme zwembad, wat is er nu meer genieten dan dat?

Niet zomaar een opblaasbaar zwembad

Bij een opblaasbaar zwembad hebben de meeste onder ons de zwembadjes van vroeger nog op het netvlies staan. Deze baden waren leuk voor kortdurend gebruik, maar gingen altijd al vrij snel kapot. Daarbij zagen ze er ook erg goedkoop uit. De Lay-Z-Spa baden zijn absoluut het tegenovergestelde. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige en stevige gelamineerd PVC en kunnen tegen een flinke stoot. Je kunt kiezen uit een ronde of vierkante spa waar wel zes personen in kunnen.

Kom volledig tot rust

Met de ingebouwde massagejets kom je helemaal tot rust. De maximumtemperatuur van het water is 40 graden. Hoe koud het buiten ook is, in het zwembad zit je heerlijk warm. De Lay-Z-Spa hottubs zijn ontworpen voor diegene die weten hoe ze zichzelf moeten verwennen. Bestel vandaag nog je jacuzzi en verstuur alvast een uitnodiging naar je vrienden.