Merken

Laveen

Het Nederlandse merk Laveen verzorgt je lichaam en dat van je baby van binnenuit. Laveen is ontstaan doordat een moeder droomde over supplementen zonder chemische stoffen of vulstoffen. De Laveen voed ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Laveen

Je bent zwanger en leest en hoort overal dat het nodig is om voor jezelf en je baby extra vitamines te nemen. Als je in een drogisterij op de etiketten kijkt, kan je maar weinig ingrediënten vinden die je gezond acht. Daarom ben je op zoek naar supplementen zonder deze hulpstoffen. Bij Laveen ben je aan het juiste adres.

Puur natuur

De voedingssupplementen van Laveen zijn vrij van vulstoffen en chemische stoffen. De capsules en kauwtabletten zijn vegetarisch en glutenvrij. De basis van de tabletten is Nederlandse biologisch melk. Kies voor een ondersteuning tijdens je zwangerschap met Growing Bubz. Hierin zit foliumzuur en calcium naast de nodige vitaminen. Ondersteun je botten en voorkom osteoporose met de Bone Care Plus tabletten. Geef de kinderen alles wat ze nodig hebben met de Go Grow kauwtabletten.

Een goede start

Met Laveen geef je niet alleen jezelf al het goede dat je nodig hebt tijdens je zwangerschap. Het bedrijf ontwikkelt ook supplementen voor je kindje, die je direct na de geboorte kan gebruiken. De vitamine K- en D-druppels voor zuigelingen hebben een olijfoliebasis. Bekijk de druppels voor baby's in onze collectie Laveen babyvoeding. Is je kindje al wat ouder? Er zijn ook druppels voor peuters.

Laveen bestellen bij wehkamp

We verzenden je bestelling gratis bij een bestelwaarde vanaf 20.-. Bestel je nieuwe supplementen vandaag voor 23:59 uur en start de volgende werkdag met innemen.