Jurken & rokken

Voel je een echte Italiaanse diva met de heerlijke geuren van Laura Biagiotti. Deze Italiaanse modeontwerpster maakte naam met haar prachtige ontwerpen voor dames en heren. Bij de meeste mensen in ons land is ze vooral bekend om de parfums die haar naam dragen. Laura Biagiotti geuren & parfum zijn zacht en bloemig.

Laura Biagiotti

Jij maakt je graag klaar voor iedere dag met een lekker geurtje. Je hebt zo je favoriete luchtjes waar anderen jou meteen aan herkennen. Deze zijn fris en bloemig, zacht en vrouwelijk. Je vindt het belangrijk dat je geur lang blijft hangen, maar toch niet overheersend is. De geuren en parfums van Laura Biagiotti sluiten hier perfect bij aan. Deze zijn al jarenlang populair omdat ze bijzonder en toch toegankelijk zijn. Er zijn verschillende geuren om uit te kiezen, zodat je ieder moment heerlijk ruikt.

Bloemige damesgeuren

Laura Biagiotti blinkt uit in bloemige damesgeuren die vrouwelijk en inspirerend zijn. Laura Biagiotti damesgeuren bestaan uit vele laagjes en zijn van goede kwaliteit. Je hebt er de hele dag plezier van. Of je nu een frisse en sprankelende geur zoekt voor overdag of een warme, licht zoete geur voor de avond, je vindt je favoriet in ons assortiment van deze beroemde Italiaanse modeontwerpster.

Klassieke parfums geïnspireerd door Italië

De Italiaanse modeontwerpster Laura Biagiotti kreeg het maken van mooie kleding met de paplepel ingegoten door haar moeder, die bekend stond om haar stijlvolle uniforms. Haar dochter studeerde eerst architectuur, maar koos uiteindelijk ook voor de mode. Dit zorgde voor internationaal succes, niet alleen met kleding, maar ook met geuren. Deze zijn een ode aan Italië, met zijn historische steden en mysterieuze meren.

Geen tijd voor de parfumerie? Voor 23:59 uur Laura Biagiotti bestellen bij wehkamp is morgen meegevoerd worden naar Italië.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.