Merken

Landrover dames sneakers

Landrover maakt onder meer stevige en sterke herenschoenen. Daarnaast richt Landrover zich met een breed aanbod outdoor schoenen op vrouwen. Kwaliteit en betaalbaarheid staan bij dit merk centraal en ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Landrover damesschoenen

Je legt op een dag behoorlijk veel afstand af. Op het werk van hot naar her lopen, als je thuis komt nog eens het hele huishouden doen, en als het even kan nog gaan winkelen of uit met vrienden. Graag heb je dan toch ook dat jouw voeten niet nodeloos lijden, maar de juiste bescherming hebben. Stevige stappers die toelaten eender welke afstand te overwinnen. Landrover damesschoenen voorziet in deze behoefte en heeft voor elk wat wils in huis. Stijlvolle leren enkellaarzen, Nubuck veterboots en echte wandelschoenen waarmee elk terrein een makkie is. Heb je dan ook als hobby wandelen, of zoek je simpelweg stevige schoenen? Bij wehkamp en Landrover vind je ze.

Stevig en elegant

Stevige schoenen maken is geen echte uitdaging. Stevige schoenen maken die je ook wil dragen? Dat is al een heel andere zaak. Landrover damesschoenen werkt niet alleen met stevige maar ook met de mooiste materialen. Draag ze niet enkel tijdens het stappen, maar ook gerust tijdens een receptie of avondje uit!

Voor een klein bedrag

Landrover damesschoenen zijn stevige schoenen waar je jaren plezier van hebt voor een relatief lage prijs. Ideaal, want zo kan je meteen meerdere exemplaren in huis halen. Wat dacht je van een paar enkellaarzen en wandelboots om jouw garderobe compleet te maken? Bekijk zeker ook even de Landrover herenschoenen bij wehkamp voor jouw partner!

Landrover damesschoenen bestellen bij wehkamp? Goed idee: wij leveren immers gratis aan huis vanaf 20.-