Merken

Lancôme

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Lancome damesgeuren

Je hebt de perfecte jurk uitgekozen voor een avondje uit. De sieraden die je erbij draagt, liggen al klaar op je nachtkastje en de sexy pumps staan bij de deur. Terwijl je je make-up bijwerkt en je accessoires omdoet, weet je dat je outfit toch nog niet helemaal af is. De juiste damesgeur is het perfecte accessoire voor een date maar ook gewoon voor overdag. Kies daarom voor een van de geurlijnen van Lancome damesgeuren. Dan ben je pas echt helemaal klaar voor een prachtige dag of avond.

Geuren voor overdag en ’s avonds

Lancome damesgeuren zijn bijzonder, verfijnd en elegant, maar stelen wel degelijk de show als jij ze draagt. De glazen flacons van Tresor, Midnight Rose en La Vie est Belle zijn stuk voor stuk kleine kunstwerken die in hun vorm en kleur de sfeer van de geur perfect belichamen. Omdat je 's avonds graag een ander parfum draagt dan overdag zijn er verschillende varianten Lancome damesgeuren. Kies voor overdag een eau de parfum, wat een lichtere variant is van de rijke parfum die je in de avonduren draagt. Iedere geur is verkrijgbaar in verschillende groottes van 30 tot en met 100 ml.

Laagjes van geur

Naast de serie Lancome damesgeuren kies je natuurlijk voor Lancome lichaamsverzorging om je favoriete geur nog rijker te maken. Als je een Tresor bodylotion gebruikt en daarna je parfum aanbrengt, blijft de geur veel langer aanwezig. Dat is dubbel genieten.