Merken

Lancome

Het bekende Franse cosmeticahuis Lancome is gespecialiseerd in make-up, parfum en verzorgingsproducten. De Lancome geuren en parfums zijn een betaalbare luxe. Je hebt van deze producten maar een klein ...

442 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Lancome

Je wil jezelf graag goed verzorgen, ook al heb je het nog zo druk. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, dan voel je je goed. Dat straal je ook uit naar je omgeving. Je voelt je aantrekkelijk en zo krijg je meer gedaan van je kinderen en op je werk. Wees trots op je huid en kies Lancome. Heb je pukkeltjes of lijntjes? Lancome heeft de oplossing voor al je huidproblemen, zowel voor verzorging als voor camouflage.

Betoverende geuren

Het leven is mooi met La Vie est Belle. Of wil je ervoor zorgen dat je geliefde altijd aan je denkt met Hypnose Homme? Zet ook eens zo'n mooie Lancome La Vie est Belle geurset op je verlanglijstje, of geef hem aan jezelf cadeau. In zo'n set heb je een parfum met een douchegel en een bodylotion in dezelfde luxe geur. Geuren beïnvloeden je stemming op een heel directe manier, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Lancome helpt je hierbij een handje!

Laat met Lancome je ogen spreken

Lancome heeft prachtige mascara's om je wimpers te verlengen en voller te doen lijken. Om je ogen 's avonds goed te reinigen, gebruik je de Lancome crème mousse Confort. Deze verzorgende mousse gebruik je op een vochtige huid, waardoor je je extra schoon voelt. Hierna gebruik je een verzorgende of herstellende crème van Lancome, die de regeneratie van je huidcellen stimuleert. Bestel vandaag nog je Lancome producten bij wehkamp, dan heb je ze morgen al in huis!