Jurken & rokken

Haal het beste uit je huid met de vernieuwende cosmetica van Lancaster. Dit bekende verzorgingsmerk werd in 1946 opgericht in Monaco en blinkt uit in bescherming tegen de zon. Daarnaast is Lancaster gezichtsverzorging bekend om zijn uitstekende anti-aging producten. Bovendien biedt het merk parfums die je meevoeren naar zonnige oorden.

Lancaster

Een mooie huid vind jij heel belangrijk. Jij wil het grootste orgaan van je lichaam goed verzorgen. Het moet immers een heel leven mee. Daarom zoek je verzorgingsproducten die je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en die vroegtijdige huidveroudering helpen voorkomen. In het assortiment van Lancaster vind je wat je zoekt. Van zonnecrèmes tot reinigingsmiddelen en oogcrèmes, het merk heeft alles wat je nodig hebt om je huid zo lang mogelijk mooi te houden. Lancaster heeft daarnaast ook zalige geuren met een exotisch karakter.

Huidverzorging en parfums voor dames

In het assortiment van Lancaster vind je talloze soorten huidverzorging, dus er is altijd wel een artikel dat perfect past bij jouw huid. Kies uit de diverse uitstekende anti-aging crèmes voor dag of nacht. Met een goede oogcrème hou jij die kraaienpootjes in bedwang. Met Lancaster zonnen is ook een goede manier om je huid jong te houden. De make-up van het merk laat je huid nog meer stralen. Milde maar effectieve reinigingsmiddelen maken je schoonheidsritueel af.

Kwalitatief hoogwaardige cosmetica uit Monaco

Lancaster werd in 1946 opgericht in Monaco. De daar woonachtige prinses en filmactrice Grace Kelly werd al snel een van de eerste ambassadeurs van het merk. Vanaf het begin onderscheidde het zich door vernieuwende formules die precies zijn afgestemd op de behoeften van de vrouwenhuid. Daarom is het nog steeds populair.

Voor 23:59 uur Lancaster bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je huid laten stralen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.