Merken

Lamica

Na een dag rondlopen op laarzen kunnen je benen behoorlijk vermoeid aanvoelen. Lamica damesschoenen verzachten deze pijn. De (enkel)laarzen en sandalettes van Lamica zijn gemaakt van suède, een bijzon ...

28 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Lamica damesschoenen

Met zware schoenen voelt op het eind van de dag elke stap aan als een fitnessoefening. Met het vooruitzicht op een lange dag kiest menig vrouw dan maar voor sneakers in plaats van elegante maar zware laarzen. Met Lamica damesschoenen is dit echter niet nodig. De sierlijke laarzen, stijlvolle enkellaarzen en chique sandalettes van Lamica zijn namelijk gemaakt van suède. Dit is een van de lichtste leertypes, zodat ook suède laarzen niet te veel wegen.

Met of zonder hak, maar altijd elegant

Damesschoenen van Lamica zijn doorgaans van suède gemaakt, maar verder zijn de verschillen tussen Lamica damesschoenen groot. Zo zijn er bijvoorbeeld Lamica loafers met een klein hakje, maar ook (enkel)laarzen met een hakhoogte van vijf centimeter of meer. Uitzondering op de regel dat Lamica damesschoenen van suède zijn gemaakt, zijn de stoffen sneakers. Deze flexibele en ultralichte schoenen zijn bijzonder comfortabel, zodat zij met recht tot de Lamica Citytrip uitrusting behoren.

De juiste schoenmaat voorkomt pijn

Om een lange dag zonder pijn aan voeten of benen door te komen is het belangrijk om schoenen in de juiste maat te kopen. Meestal lukt dit probleemloos, maar soms vallen schoenen nu eenmaal groter of kleiner uit dan dat je had verwacht. Bij ons is dit geen punt. Je krijgt na retour van de schoenen vanzelfsprekend je geld terug. Ondertussen bestel je de Lamica damesschoenen gewoon nog eens, nu in een andere maat.