Merken

Lamaze babygym

De vrolijke Lamaze figuren stimuleren de basisvaardigheden van baby’s en kleuters, zoals de motoriek en de kennis. Veel van de poppen kunnen met de bevestigingsclip overal aan vast worden gemaakt zoda ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Lamaze

Als goede ouder wil jij je kind een omgeving bieden die hem of haar de maximale mogelijkheid geeft om zich te ontwikkelen. Hierbij hoort niet alleen liefde en verzorging, maar ook speelgoed dat de ontwikkeling van je baby bevordert. Speelgoed van Lamaze bevat geluiden en verschillende texturen die je kindje uitdagen om ermee te spelen. In de box of in de wieg, je kind vermaakt zich er goed mee.

Figuren om vrolijk van te worden

Niet alleen je kleintje zal vrolijk worden bij het zien van zijn beste knuffelvriendje, maar ook jij als ouder. Hoe kan je boos of verdrietig blijven als je in de ogen kijkt van Philip de Pelikaan, rollende Roza of Robbie de robot? Je baby fleurt helemaal op en er verschijnt een grote glimlach om zijn of haar mond.

Van alles te ontdekken

De knuffels die Lamaze ontwerpt zijn geen gewone knuffels. Ze bestaan uit allerlei kleuren, met verschillende lappen stof en diverse structuren. Baby's hebben nog een heel korte spanningsboog en ze zijn al weer snel ergens anders op gericht dan het speelgoed waarmee ze aan het spelen waren. Maar doordat de knuffels van Lamaze zoveel verschillende details hebben, blijft je kind geprikkeld en geïnteresseerd. Dit bevordert de spelontwikkeling maximaal.

Geef als cadeau

De Lamaze-knuffels zijn populair om als cadeau te geven. Welke knuffel je ook kiest, ze zijn allemaal eigenlijk even leuk. Dat wordt nog een lastige keuze. Kies een knuffel uit die je kan ophangen, of eentje die je neer kan zetten. De eerste is handig voor in bed, box of kinderwagen. De pop die je neerzet kan in de box of op het speelkleed. Bestel vandaag nog de