Jurken & rokken

Creëer een stijlvolle casual look met Lacoste herentruien. Het Franse merk Lacoste is vernoemd naar tennisser René Lacoste, die ook wel 'de krokodil' werd genoemd. Op de Lacoste herentruien zie je dit terug in het subtiele logo op de borst. Door hun soepele pasvorm en klassieke look zijn het lekker veelzijdige herentruien.

Andere klanten kochten of bekeken

Lacoste herentruien

Jij draagt graag comfortabele kleding. Maar dat betekent niet dat je niet om mode geeft. Met jouw outfits wil je klasse uitstralen, zonder dat het moeite kost. Daarom zoek je casual kleding van merken die zich bewezen hebben op stijl en kwaliteit. Deze moet mooi zitten en niet te opvallend zijn. Lacoste herentruien mogen in jouw garderobe niet ontbreken. Ze hebben een tijdloze basic look en zijn voorzien van subtiele details. Lacoste herentruien zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en zitten heerlijk.

De mooiste truien voor iedere man

Lacoste herentruien zijn een mooi cadeau voor iedere man. Door hun stijlvolle ontwerp en goede kwaliteit zijn ze eigenlijk altijd goed. De subtiele details en makkelijk te combineren kleuren maken ze geschikt voor iedere gelegenheid. Kies voor mooie basistinten als zwart, grijs en blauw. De maatvoering loopt van S tot 3XL en biedt dus ook voldoende keuzevrijheid.

Stijlvolle casual mode van Franse tennislegende

Het is al even geleden, maar in de jaren 20 van de vorige eeuw liet de Franse tennisser René Lacoste zijn tegenstanders alle hoeken van de baan zien. Hij werd misschien nog wel beroemder om zijn gevoel voor stijl. Vooral zijn tennispolo's met het kleine krokodilletje op de borst zijn wereldberoemd. Ze zijn nog steeds heel populair. Bekijk nu de hele collectie Lacoste herenpolo's bij wehkamp.

Hou je wel van kleding, maar niet van winkelen? Voor 23:59 uur Lacoste herentruien bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.