Jurken & rokken

Lacoste basic T-shirts en polo's werden oorspronkelijk ontworpen door de tennisser René Lacoste, die ook de minder succesvolle tennisbalmachine patenteerde. Wehkamp heeft de tennisbalmachine helaas niet in het assortiment, maar Lacoste T-shirts voor heren kan je natuurlijk wel online bij ons bestellen.

Andere klanten kochten of bekeken

Lacoste T-shirts heren

Wanneer je polo's of T-shirts zoekt om je basisgarderobe samen te stellen of aan te vullen, zijn de Lacoste T-shirts voor heren een goede keus. Je draagt een Lacoste T-shirt voor heren casual, maar ook formeel in een omgeving waar een stropdas geen vereiste is. Kies een van de Lacoste heren longsleeves om onder een trui te dragen. Je maakt een zeer verzorgde indruk wanneer je het kraagje van je Lacoste shirt over je pullover heen vouwt. Bovendien absorberen de Lacoste T-shirts voor heren uitstekend zodat je overal droog blijft, en voorkomen ze dat je last heb van een kriebelende pullover.

Klassieke en moderne Lacoste T-shirts voor heren

De shirts van Lacoste bestaan uit 100% katoen. Dat betekent dat ze fijn zitten en makkelijk te wassen zijn in de machine. De Lacoste T-shirts voor heren zijn te krijgen in het klassieke model en in een nieuwer model dat nauwer aansluit. Voor je basisgarderobe kan je beide modellen gebruiken, omdat de classic fit meer bewegingsvrijheid geeft en de slim fit juist meer flatteert. Kies voor dit laatste model om je buikspieren te accentueren.

Lacoste T-shirts voor heren bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp bestel je zonder risico, omdat je binnen 14 dagen kosteloos kan retourneren wanneer je shirt niet past. Bestel daarom vandaag nog, dan heb je je Lacoste shirts voor heren morgen al in huis!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.