Jurken & rokken

Lacoste werd in 1933 opgericht in Frankrijk door de destijds vermaarde tennisspeler René Lacoste. Met André Gillier als compagnon startte hij naast zijn tenniscarrière zijn eigen modelabel dat moest beantwoorden aan de vraag naar sportieve vrijetijdskleding.

Lacoste

Je bent sportief aangelegd en kleedt je ook graag zo. Maar dan wel op een stijlvolle manier, want zo kom je altijd goed voor de dag. Dat betekent bijvoorbeeld dat je een polo draagt op je chino naar het werk. Maar ook dat je op de tennisbaan of het voetbalveld net even iets eleganter gekleed bent. Want jij kiest voor Lacoste.

Sportieve herenkleding

Lacoste is vooral bekend om zijn collectie sportieve herenkleding. De Lacoste herenpolo's zijn bijvoorbeeld erg populair, maar ook de warme truien hebben die echte preppy Lacoste stijl. Naast kleding voor alledag heeft het merk een sportkledinglijn voor heren, compleet met sportschoenen en accessoires. Ideaal voor zaalvoetbal, fitness en tennis. De kleding voor heren is verkrijgbaar in de maten 44/XS tot en met 60/5XL en schoenmaten 30 tot en met 47.

Kinder- en damesschoenen

Dat de schoenmaten van Lacoste al beginnen bij maat 30 is niet zo gek. Hoewel het vooral een herenkledingmerk is, heeft Lacoste namelijk ook Lacoste kinderschoenen en damesschoenen in de collectie opgenomen. Dit zijn vooral sportschoenen voor tennis en fitness. Maar je draagt ze net zo gemakkelijk casual met een spijkerbroek en leuk T-shirt.

Naar kantoor

De truien en polo’s van Lacoste kan je overigens gewoon dragen naar kantoor. Leuk met een chino of een pantalon eronder. De polo laat zich ook zeker goed combineren met een sportief colbert. Op casual Friday verwissel jij je veterschoenen gewoon voor Lacoste sneakers. Overigens ook een prima look als je een date hebt of met vrienden op stap gaat.

Morgen aan en gaan

Je nieuwe Lacoste outfit of schoenen bestel je natuurlijk vandaag, want dan staat onze bezorger morgen al bij je op de stoep met je pakket. Hoef je alleen nog maar de kleding aan te trekken en je bent klaar om te sporten of voor een avondje uit.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.