Merken

La Ligna

Leef kleurrijk! La Ligna voegt vrolijkheid toe aan het leven van vrouwen. In de comfortabele tops, jurken en pantalons komen kleur en stijl samen en ga je stralen! Geen kakofonie aan kleuren, maar een ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

La Ligna Dames rokken

Heb je ook niet altijd zin in die eeuwige spijkerbroek? Een rok zit immers zo veel comfortabeler! La Ligna damesrokken kan je bovendien op veel verschillende manieren dragen. Met een nonchalant T-shirt bijvoorbeeld, of met een lekker warme trui of vest. Met een colbertje en pumps bij je La Ligna rok zie je er uit als een echte professional, zodat je na het afleveren van je kids op school meteen door kan naar die belangrijke zakenbespreking!

Zakelijk, artistiek of casual

La Ligna houdt van kleuren, stoffen en patronen. Zo vind je bijvoorbeeld leuke rokken in een wolmengsel met een kleurrijk tribal patroon, waar je zelfs een bijpassend jasje bij kan dragen waardoor je een heel bijzonder mantelpakje krijgt. Kijk ook eens naar de andere La Ligna dames jassen en blazers. Combineer een van deze jasjes met de La Ligna damesrokken voor een artistiek, casual of zakelijk effect.

Vrouwelijk en sensueel

De La Ligna damesrokken met elastaan sluiten prachtig aan om je lichaam en geven je een sensuele uitstraling. Een paar schoenen met hoge hakken erbij vergroten dit effect. De rokken zijn ook heerlijk voor in de zomer, zodat je benen kunnen bruinen op de fiets of op een terrasje met je vriendinnen. En wat dacht je van zo'n nonchalante spijkerrok?

Bestel vandaag nog wanneer je morgen al je nieuwe La Ligna rok aan wil trekken. Verzenden en retourneren is vanaf 20,- gratis.