Merken

La Forma tafels

Een stijlvol ontworpen tafel kan zomaar uitgroeien tot de absolute blikvanger van je eet- of woonkamer. La Forma tafels kennen een unieke en elegante stijl die past bij zowel modern als klassiek inger ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

La Forma tafels

Zorg dat je woning ook echt van jou is, richt je de kamers in op een manier die past bij jouw persoonlijke smaak. Niets is immers zo saai als elke dag thuiskomen in een eentonig en doorsnee ingerichte woning. La Forma tafels helpen je om een eigen twist aan je woninginrichting te geven. De van hoogwaardig hout gemaakte La Forma tafels zijn smaakvol en origineel vormgegeven en creëren zo een bijzondere en sierlijke look voor elke kamer.

Een stijlvolle tafel voor elke kamer

La Forma tafels verschillen aanzienlijk van elkaar qua design en afmetingen. Zo vind je bij ons zowel kleine bijzettafels als omvangrijke salontafels. Het tafelblad kan rond of vierhoekig zijn en is vervaardigd uit bijvoorbeeld mangohout of acaciahout. Het onderstel van de tafel is van hout of metaal gemaakt. Dit metaal is wit of zwart van kleur. Zoek je tevens elegante stoelen die goed bij de tafels passen? Neem dan ook eens ons assortiment van La Forma stoelen door.

Heldere foto's en uitgebreide informatie

Om het ontwerp van de La Forma tafels goed te kunnen bekijken, vind je op onze site van elke tafel meerdere scherpe foto's. Om ook de details van de tafel te aanschouwen, zoom je eenvoudig in. Daarnaast is voor elk van de La Forma tafels duidelijk vermeld van welke materialen de tafel is gemaakt. Ook de hoogte, breedte en lengte van de tafels vind je terug in de beschrijving.