Merken

La Forma tafels

La Forma eettafels combineren design met gezelligheid en functionaliteit. De basic eettafels bieden ruimte voor ontbijt, lunch, diner, spelletjes en gezellige avonden met vrienden. Dankzij de sobere v ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

La Forma kasten

In je vrije tijd wil je graag kunnen genieten en ontspannen. Daarom besteed je veel aandacht aan de inrichting van je huis. Je kiest zorgvuldig voor oogstrelende en handige meubels. Alle rondslingerende spullen wil je bovendien netjes kunnen opbergen. La Forma kasten zijn de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Ze bieden ruimte aan al je bezittingen en zijn lekker stevig. Maar ze zijn niet alleen maar functioneel. La Forma kasten hebben namelijk stuk voor stuk een stijlvolle vormgeving.

Je huis op orde met design kasten

In het assortiment La Forma kasten vind je de mooiste kasten voor iedere toepassing. Verfraai je woonkamer met een mooi dressoir, een stevige boekenkast of een elegant tv-meubel. Al je schoenen ruim je netjes op in een strakke en handige schoenenkast. Een stijlvolle ladekast komt overal wel tot zijn recht, van de gang tot de woonkamer of in de slaapkamer. De kasten zijn prachtig te combineren met de al even wonderschone La Forma tafels.

Stijlvolle en slimme meubels uit Spanje

Het Spaanse woonmerk La Forma werd in 1982 opgericht. Het eerste wat opvalt aan La Forma meubels is de prachtige vormgeving. Deze is onderscheidend en actueel. Maar het creatieve team achter het merk besteedt ook veel aandacht aan onderzoek en innovatie. Door vernieuwende materialen te gebruiken en nieuwe technieken te bedenken, maken ze de meubels handiger en steviger.

Geen La Forma verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur La Forma kasten bestellen bij wehkamp is morgen je huis verfraaien.