Merken

La Forma

La Forma is een Spaans meubelmerk dat moderne designmeubels ontwerpt van kwalitatieve en duurzame materialen. De fraaie La Forma stoelen zijn bijvoorbeeld ideaal voor de (her)inrichting van je huis. D ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

La Forma

Ben je net verhuisd of is je woning toe aan een nieuwe inrichting? La Forma is een goede keuze wanneer je hiertoe stijlvolle meubels zoekt. De stijl van dit merk kenmerkt zich door een mengeling van natuurlijke materialen en industriële designkeuzes. De ontwerpers spelen met strakke en gebogen lijnen die soms in een en hetzelfde ontwerp samenkomen. Door het gebruik van gedekte kleuren komen de vormen des te beter tot hun recht. In de collectie vind je ook creatief ogende meubelstukken in meerdere kleuren.

Spaans design

De meubels van La Forma zijn weldoordacht ontworpen. De aanblik van de designtafels is aangenaam simpel, waardoor de aandacht meteen naar de bijzondere details wordt getrokken. Slanke tafelpoten vormen het kenmerk van de retro eettafels in jaren 50-stijl. Robuustere eettafels kennen dan weer een blad dat ondersteund wordt door wigvormige poten. Een kleiner tafeltje met een rond tafelblad en gekruiste poten van solide eikenhout is ook een zekere blikvanger in je interieur.

Handige opbergmeubels

Opgeruimd staat netjes. Dus is het wel zo fijn dat er voor elke ruimte passende La Forma kasten bestaan. Met een stijlvol tv-meubel houd je al je video- en audioapparatuur bij elkaar. Rondslingerende schoenen zijn eveneens verleden tijd met een van de praktische schoenenkasten die zelfs in een heel klein hoekje passen. En wat dacht je van zo'n uniek ladekastje voor in je slaapkamer? Bestel nu en je hebt de meubels van La Forma morgen al in huis!