Merken

L'Oréal Paris foundation

L'Oréal Paris foundation is er voor ieder huidtype en iedere huidskleur. Of je nu zoekt naar een volledige, gedeeltelijke of transparantie dekking van je huid, deze producten maken je altijd aan h ...

61 resultatensorteren op
nieuwste collectie

L'Oréal Paris foundation

Je hebt een geweldig festival in je agenda staan, maar je huid werkt niet mee. Gefrustreerd kijk je dagelijks in de spiegel naar die groter wordende pukkel. Je telt de dagen af en komt tot de conclusie dat je een hulpmiddel nodig zult hebben om te stralen die dag. L'Oréal Paris foundation is dé oplossing voor je. De producten uit deze lijn dekken met gemak oneffenheden in je huid, waardoor je zelfverzekerd van huis kunt.

Voor elk type huid

L'Oréal Paris foundation is er voor elke kleur en voor elk type huid. Door jarenlange ervaring weet L'Oréal een perfecte match te maken met de textuur van je huid, waardoor het niet te zien is dat je make-up draagt. Ook is er voor elke huidskleur een bijpassende foundation, zodat je er heel natuurlijk uit blijft zien. Niet alleen voor het wegwerken van een klein plekje, ook als je de foundation op je hele gezicht aanbrengt.

Vloeibaar of poeder

Misschien ben je gewend om vloeibare foundation te gebruiken uit een tube. L'Oréal Paris foundation zit in een handig flesje met een pompje voor de juiste dosering. Ook heeft L'Oréal een foundation-kussentje ontworpen. Wil je een poeder om je make-up helemaal af te werken, kijk dan in onze make-up collectie bij poeder.

L'Oréal Paris foundation bestellen bij wehkamp

L'Oréal Paris foundation bestel je, samen met jouw andere make-up artikelen, bij wehkamp. Je navigeert eenvoudig door het menu op de website op zoek naar jouw nieuwe favoriete foundation. De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het product naar je toe komt.