Jurken & rokken

Kurio heeft slimme en veilige kids elektronica waar leren voorop staat. Ze kunnen veilig op het internet, gamen, spelen en leren. Op de Kurio Tab kunnen 8 gebruikersprofielen ingesteld worden vanuit het speciale oudergedeelte. De profielen kunnen ingesteld worden op beheer op applicaties, tijdslimiet en meer. Leuk voor kinderen en vertrouwd voor ouders!

Kurio

Je probeert als ouder het internet- en beeldschermgebruik van je kinderen zoveel mogelijk in te perken, want het is niet goed voor de ogen en bovendien is er rondom het huis een hele wereld om te ontdekken. Je kan echter niet ontkennen dat we in een elektronisch tijdperk leven. Het is dus beter om je kind veilig te leren omgaan met deze elektronica. Je begint deze tocht met Kurio.

Kindertablets

Kurio staat bekend om zijn kindertablets. Deze kleurige, kleine tablets zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf drie jaar. De tablets zijn knoei- en spatproof. Bovendien zit er een blauwlichtfilter ingebouwd die de kinderogen beschermt tegen het licht van het beeldscherm. Deze Android-tablets hebben toegang tot Google Play, zodat je naar hartenlust apps kan downloaden. Ook zijn er een groot aantal handige apps vooraf geïnstalleerd.

Veilig online spelen

Het Kurio peuterspeelgoed is zo ontworpen dat je kind er veilig om mee kan spelen. Dan bedoelen we niet alleen dat de tablets tegen een stootje kunnen, we hebben het ook over internetgebruik. Er is namelijk een systeem met de naam Kurio Genius op geïnstalleerd, een van de geavanceerdste internetfilters ter wereld. Zo kan je kind zonder direct toezicht veilig internetten en online spelen.

Accessoires voor kindertablets

Natuurlijk kan je kindje vooruit met een Kurio kindertablet. Maar in onze collectie vind je ook allerlei handige accessoires bij de tablet, zoals een carkit, een hoofdtelefoon en een beschermhoes. Kies voor een tablet met een schoudertas erbij, zodat hij meteen meegenomen kan worden naar logeerpartijtjes en het vakantieadres. Zo haal je nog meer uit het Kurio speelgoed! Heb je nog geen geschikt cadeautje kunnen vinden voor je whizzkid? Bestel vandaag voor 23:59 uur een Kurio en je hebt hem de volgende werkdag in huis!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.