Merken

Kurio

Kurio heeft slimme en veilige kids elektronica waar leren voorop staat. Ze kunnen veilig op het internet, gamen, spelen en leren. Op de Kurio Tab kunnen 8 gebruikersprofielen ingesteld worden vanuit h ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kurio

Je probeert als ouder het internet- en beeldschermgebruik van je kinderen zoveel mogelijk in te perken, want het is niet goed voor de ogen en bovendien is er rondom het huis een hele wereld om te ontdekken. Je kan echter niet ontkennen dat we in een elektronisch tijdperk leven. Het is dus beter om je kind veilig te leren omgaan met deze elektronica. Je begint deze tocht met Kurio.

Kindertablets

Kurio staat bekend om zijn kindertablets. Deze kleurige, kleine tablets zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf drie jaar. De tablets zijn knoei- en spatproof. Bovendien zit er een blauwlichtfilter ingebouwd die de kinderogen beschermt tegen het licht van het beeldscherm. Deze Android-tablets hebben toegang tot Google Play, zodat je naar hartenlust apps kan downloaden. Ook zijn er een groot aantal handige apps vooraf geïnstalleerd.

Veilig online spelen

Het Kurio kindertablet. Maar in onze collectie vind je ook allerlei handige accessoires bij de tablet, zoals een carkit, een hoofdtelefoon en een beschermhoes. Kies voor een tablet met een schoudertas erbij, zodat hij meteen meegenomen kan worden naar logeerpartijtjes en het vakantieadres. Zo haal je nog meer uit het Kurio speelgoed! Heb je nog geen geschikt cadeautje kunnen vinden voor je whizzkid? Bestel vandaag voor 23:59 uur een Kurio en je hebt hem de volgende werkdag in huis!