Merken

Kunert

Panty's, kniekousen en leggings koop je bij een internationaal merk dat al bijna 100 jaar de allerbeste beenmode ontwerpt en produceert. Bij wehkamp online vind je Kunert damesbeenmode voor overda ...

62 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kunert

Bij een jurk of een rok heb je panty nodig. Liefst een panty die je benen zo mooi mogelijk uit doen komen. Kunert gebruikt de beste materialen om een perfecte pasvorm te creëren. Hierdoor sluiten de panty's prachtig aan en zijn ze heel sterk. De panty's hebben een versterkt teengedeelte en worden in verschillende diktes geproduceerd, zodat Kunert voor zomer en winter een panty heeft. Bij een broek draag je Kunert panty sokjes of kniekousen, die comfortabel en warm zitten.

Panty's voor zomer en winter

's Zomers loop je misschien graag met blote benen, maar de transparante Kunert Fresh Up panty van 10 denier draagt comfortabel en geeft je benen een lichte, natuurlijke glans. Deze panty is ideaal om met je benen te pronken op een avondje uit, of juist om te dragen in een werkomgeving waar blote benen uit de toon vallen. 's Winters kies je een panty van 30 denier of hoger. De Warm Up panty is bijvoorbeeld 60 denier. Kunert heeft ook maillots en panty's met ingewerkte patronen.

Kwaliteit en luxe

Kunert beenmode is luxueus en exclusief. Dat zie je aan de glans en dat merk je aan de pasvorm. Bij mooie schoenen draag je mooie panty's. De rest van je kleding kan je dan simpel houden voor een chique verschijning. Draag je Kunert elke dag of alleen bij bijzondere gelegenheden? Dat mag je helemaal zelf bepalen!

Snel je panty's in huis? Bestel ze vandaag nog!