Jurken & rokken

Met Krups koffiemachines zet je thuis de lekkerste koffie. Het Duitse merk Krups maakt al tientallen jaren oogstrelende en kwalitatief hoogwaardige koffiemachines. Samen met Nestlé maakt het ook de populaire Nespresso machines, maar er zijn nog veel meer modellen Krups koffiemachines om uit te kiezen. Bekijk nu alle koffiemachines bij wehkamp.

Krups koffiemachines

Eens in de zoveel tijd heb jij dringend behoefte aan een lekker bakje troost. Zo zeil jij soepeler door je drukke dagen heen. Vroeg in de ochtend, maar ook tussen de bedrijven door, geniet jij graag van goede koffie. Deze wil je snel en eenvoudig thuis kunnen zetten. Jouw koffiemachine moet echter niet alleen functioneel zijn, maar er ook mooi uitzien. Krups koffiemachines voldoen aan al je wensen. Ze zijn stijlvol en compact: een plaatje op je aanrecht. Krups koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk en zetten snel heerlijke koffie.

Koffiemachines voor ieder huishouden

In het assortiment Krups koffiemachines vind je makkelijk een passende koffiemachine voor jouw huishouden. Ben jij de enige koffiedrinker? Kies dan voor een klein apparaat dat weinig ruimte inneemt. Drink je graag samen met anderen koffie en heeft ieder zijn eigen voorkeur? Kies dan voor een geavanceerde koffiemachine van Krups. Er zijn veel prachtige kleuren en modellen om uit te kiezen, van klassiek tot kleurrijk en van retro tot futuristisch.

Betrouwbare kwaliteit uit Duitsland

Al sinds de oprichting in 1846 maakt Krups het leven makkelijker. Het begon met de productie van weegschalen voor in de keuken. Later kwam daar nog veel meer gebruiksvriendelijke huishoudelijke apparatuur bij. In de laatste decennia is het vooral populair om zijn vooruitstrevende en stijlvolle koffiemachines. Combineer deze met Krups broodroosters & contactgrills en je ontbijt kan niet meer stuk.

Geen tijd voor de elektronicazaak? Voor 23:59 uur Krups koffiemachines bestellen is morgen al kennismaken met kwaliteitskoffie.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.