Merken

Korbell

Maak je graag milieuvriendelijke keuzes? Korbell heeft geavanceerde afvalbakken waarin je luiers geurvrij weggooit. Deze luieremmers zijn gemakkelijk te bedienen en te legen. Met het moderne, neutrale ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Korbell

Wat een hoop luiers gooi je elke dag weg! Het zou fijn zijn als er een oplossing was voor de vieze geur. Je kiest echter liever niet voor een systeem waarbij elke luier apart verpakt wordt, omdat dat alleen maar voor meer afval zorgt. Met Korbell heb je een handige oplossing die het milieu niet onnodig belast. Dit afvalsysteem heeft namelijk geen afvalzakken met een vaste afmeting: als de bak vol is, snijd je het plastic af met het snijsysteem. Door een knoop in de navulling te doen, maak je zelf weer een nieuwe zak.

Hygiënisch en veilig luiers weggooien

Korbell pedaalemmers hebben een dubbel afsluitsysteem, waardoor er geen nare geurtjes ontstaan in de kamer. Ze zijn veilig voor kinderen dankzij het kinderslot. De luieremmers werken net als een gewone pedaalemmer en zijn met de voetpedaal te openen. Zo werk je hygiënisch en heb je je handen vrij voor je baby. Daarnaast bespaar je tijd, want in deze afvalbak kan je veel meer luiers kwijt dan in andere luieremmers.

Duurzame kunststof

Bij Korbell luiers vind je naast luieremmers ook licht geparfumeerde navulzakken. Dit luierapparaat biedt trouwens nog een voordeel voor het milieu: als de babytijd voorbij is, kan je de luierbak ook gebruiken als gewone afvalemmer. Dit eenvoudige ontwerp van stevige kunststof past uitstekend in je keuken of badkamer.

Ga je graag voor een simpele en milieuvriendelijke oplossing? Bestel dan een Korbell luieremmer bij wehkamp en ervaar het gemak van dit geurloze afvalsysteem.