Merken

Konstsmide

In het hoge noorden weten ze hoe belangrijk goede verlichting is. Het Zweedse merk Konstsmide is gespecialiseerd in verlichting voor werk en ontspanning op elk moment van de dag. Konstsmide lampen dra ...

217 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Konstsmide

Konstsmide ontwerpt binnen- en buitenverlichting die zich onderscheidt door ambachtelijk gesmeed, industrieel design. Zoals vrijwel alle Scandinavische ontwerpers hecht Konstsmide veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Armaturen die je bij wehkamp online aanschaft, heb je voor het leven. Kijk ook eens bij de smaakvol vormgegeven feestverlichting voor een stijlvol feest of voor de donkere dagen voor en na de kerst. Bij Konstsmide is de lichtbron harmonieus geïntegreerd in het ontwerp. Lichtbron en armatuur vinden elkaar in een compositie die jouw in- of exterieur meteen 100% opwaardeert.

Licht voor binnen en buiten

Wanneer de zon ons in de steek laat, is het fijn dat we op Konstsmide kunnen vertrouwen. Met de Konstsmide tuinverlichting kunnen we tijdens onze zomerfeesten tot in de kleine uurtjes doorgaan. In de winter organiseren we een sfeervolle tuinmarkt met warme chocolademelk en glühwein onder een lichtslang met gesmede lantaarns of een tros ledlampen die op ouderwetse gloeilampen lijken. De wandlampen monteer je buiten aan de gevel of binnen aan de muur om op strategische punten lichtbronnen te hebben.

Veiligheid en duurzaamheid

De materialen, ontwerpen en technieken van Konstsmide verlichting zijn duurzaam. De solartuinverlichting werkt op zonne-energie. Je kan deze verlichting natuurlijk ook in de vensterbank zetten, al zal de totale lichtopbrengst dan lager zijn. De buitenverlichting met bewegingsmelder houdt ongewenste indringers op een afstand en licht jou bij wanneer je 's avonds de sleutel in het slot steekt.

Konstsmide verlichting die je vandaag nog bij wehkamp bestelt, heb je de volgende werkdag al in huis.