Merken

Konstsmide

In het hoge noorden weten ze hoe belangrijk goede verlichting is. Het Zweedse merk Konstsmide is gespecialiseerd in verlichting voor werk en ontspanning op elk moment van de dag. Konstsmide lampen dra ...

178 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Konstsmide kerstverlichting

Aan het eind van elk jaar is het weer een kleine uitdaging om de ultieme kerstsfeer te creëren voor jou en je gezin. Laat je dan helpen door de kleurrijke kerstverlichting van Konstsmide. Met deze decoratielampen creëer je eenvoudig een knusse en gezellige sfeer. Dit is tijdens de donkere decemberdagen wel zo prettig. Met Konstsmide kerstverlichting haal je lampen van hoge kwaliteit in huis waar je meerdere jaren plezier aan beleeft. Versier je kerstboom of tuin met de mooiste kerstlampjes en geniet met volle teugen van de feestdagen!

Ons aanbod Konstsmide kerstverlichting

Wehkamp biedt de keuze uit diverse soorten Konstsmide kerstverlichting: binnenverlichting, buitenverlichting en tuinverlichting. Kies bijvoorbeeld voor een lichtsnoer of een lange lichtslinger met ledlampjes. Een kerstverlichtingsnet of een 7-punts papieren kerstster behoren ook tot de mogelijkheden. Naast witte lampjes heb je de keuze uit lichtsnoeren in verschillende kleuren. Sommige kerstverlichting kent zelfs verschillende standen. Zo is er voor iedere smaak wat wils.

Een onvergetelijke kerst

Hoe kleurrijk ga jij kerst tegemoet? Een kerstfeest is natuurlijk niets zonder een verlichte kerstboom. Bij wehkamp koop je een complete kerstboom van Konstsmide voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk hiervoor ons aanbod Konstsmide kerstbomen. Hiermee creëer je een knusse sfeer in huis, een belangrijke basis voor een onvergetelijke decembermaand!

Konstsmide kerstverlichting reken je af in een beveiligde betaalomgeving. Wehkamp verstuurt je aankoop gratis vanaf 20.-.