Merken

Koelstra

Het Nederlandse bedrijf Koelstra ontwerpt onder meer kinderwagens. Dit topmerk is al jaren een begrip en daarom kan je rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit. Gemak, veiligheid en comfort keren in ie ...

29 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Koelstra

Zodra je weet dat er een kleintje op komst is, moet je van alles regelen. Niet alleen thuis, maar juist ook voor onderweg heb je van alles nodig. Gelukkig sta je niet alleen, want de artikelen van Koelstra geven jouw baby alles wat hij of zij nodig heeft. Of het nu gaat om een reiswieg voor onderweg, een kinderwagen voor een wandeling naar de supermarkt of een buggy voor in de dierentuin, Koelstra heeft volop keuzeaanbod voor jonge ouders.

Ons Koelstra assortiment

Op onze site kies je altijd uit een breed aanbod Koelstra babyartikelen: kinderwagens, buggy's, wipstoeltjes, parasols en voetenzakken. Daardoor ontbreekt het jouw kleintje aan niets. Koelstra ontwerpt artikelen zo dat je ze gemakkelijk in elkaar zet. Bovendien is alles gemakkelijk schoon te maken en is de veiligheid van jouw kindje nooit in het geding. Alleen daarom al loont het een kijkje te nemen bij het aanbod van Koelstra.

Alles voor de babykamer

Krijgt iemand in jouw familie- of vriendenkring binnenkort een baby? Tijdens het kraamfeest overhandig je graag een mooi cadeau. Gelukkig zit je daarvoor bij wehkamp helemaal goed. Neem hiervoor een kijkje bij ons aanbod Koelstra babyshowercadeaus en geef alleen of samen met anderen een uniek kraamcadeau.

Bestel alles van Koelstra eenvoudig online. Met onze slimme zoekfilter vind je eenvoudig wat je nodig hebt. Grote artikelen pakken we voor je uit en zetten we op hun plek. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.