Merken

Kobo

Als je op zoek bent naar een goede e-reader, kies dan voor een Kobo. De e-readers van dit Canadese merk zijn voorzien van de laatste snufjes. Daardoor zorgen ze voor een hele prettige leeservaring. Ni ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kobo

Je bent dol op lezen en verslindt het ene boek na het andere. Maar ruimte is schaars, dus wil je wel eens een e-reader proberen. Deze moet even lekker lezen als een echt boek, ruimte bieden aan veel boeken en een goede batterij hebben. Een Kobo e-reader zal je vast niet tegenvallen. De e-readers van dit merk staan namelijk bekend om hun scherpe, heldere beeldscherm. Hiermee kan je zelfs in direct zonlicht of in het donker lezen. Je kan er duizenden boeken op kwijt en weken of zelfs maanden van genieten, zonder opladen.

Kies je ideale e-reader

In het assortiment van wehkamp vind je verschillende Kobo e-readers. De voordeligste biedt je al behoorlijk wat voordelen, zoals veel opslagruimte, ingebouwde verlichting, een goede accu, een woordenboekfunctie en nog veel meer. Wil je wat meer investeren, dan kan je ook een waterbestendige e-reader van het merk kopen. Deze heeft bovendien meer geheugen en stelt zelf de verlichting in op basis van de omstandigheden. Zo voorkom je vermoeide ogen.

Volop genieten van je favoriete boeken

Kobo is een van de populairste makers van e-readers ter wereld. Het Canadese bedrijf werd in 2009 opgericht en heeft naam gemaakt met zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. Regelmatig brengt het bedrijf nog betere e-readers uit, met nieuwe functies die je nog meer leesplezier opleveren. Bescherm je nieuwe e-reader met Kobo e-reader accessoires.

Geen tijd voor de elektronicazaak? Voor 23:59 uur Kobo bestellen bij wehkamp is morgenavond lekker lezen in bed.