Merken

KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit is een bekend Nederlands merk op het gebied van comfortabele domotica. KlikAanKlikUit richt zich op zowel verlichting als beveiliging in en rondom het huis. Je kan deze systemen gemakke ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Klikaanklikuit lampen

Als je heerlijk languit op de bank ligt, is opstaan het laatste dat je wil. Onze televisies zijn daarom al decennialang op afstand bedienbaar. Om het licht aan of uit te zetten, moet je daarentegen nog altijd de bank verlaten. Met Klikaanklikuit lampen breng je eindelijk ook je verlichting naar de 21e eeuw. De technologische hoogstandjes van dit Nederlandse bedrijf maken het namelijk mogelijk om elke lamp te bedienen met een afstandsbediening of met je smartphone.

Van afstandsbedieningen tot dimmers

In ons aanbod Klikaanklikuit lampen vind je alle benodigdheden om de verlichting in je woning op afstand bedienbaar te maken. Daarnaast vind je bij ons dimmers voor een romantische sfeer in huis. Van inbouwschakelaars en inbouwdimmers tot afstandsbedieningen: ons assortiment Klikaanklikuit lampen biedt alles voor meer gemak. Met een online controlesysteem, een schemersensor of een draadloze bewegingsmelder ga je zelfs nog een stap verder. Maak met onze Klikaanklikuit tuinverlichting ook de lampen in je tuin helemaal van deze tijd.

Lampenaccessoires gratis thuisbezorgd

Onze Klikaanklikuit lampen zijn ideaal voor iedereen die voor optimaal comfort gaat. Het spreekt daarom voor zich dat je de handige accessoires bij ons ook moeiteloos bestelt. Is de bestelling eenmaal geplaatst, dan worden de lampenaccessoires bij jou thuis afgeleverd. Een ander afleveradres kiezen is ook mogelijk. Besteed minstens 20.- aan onze schakelaars, afstandsbedieningen of sensors en de verzending van deze moderne accessoires is geheel kosteloos. Dit alles maakt Klikaanklikuit lampen bestellen bij wehkamp uiterst comfortabel.