Merken

KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit is een bekend Nederlands merk op het gebied van comfortabele domotica. KlikAanKlikUit richt zich op zowel verlichting als beveiliging in en rondom het huis. Je kan deze systemen gemakke ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

KlikAanKlikUit

Goede verlichting en beveiliging zijn belangrijk voor optimaal woongenot. Je wil je liever geen zorgen maken in je eigen huis, en inbrekers natuurlijk buiten de deur houden. Comfortabel thuis genieten realiseer je gelukkig eenvoudig met de domotica-systemen van KlikAanKlikUit. Dit Nederlandse merk brengt diverse werelden bij elkaar, en dit zorgt voor veel gebruikersgemak, veiligheid en woonplezier. Bedien bijvoorbeeld gemakkelijk elektrische apparaten via je smartphone en haal meer uit je elektronica in huis.

Ons assortiment domotica van KlikAanKlikUit

Wehkamp heeft een verrassend aanbod domotica-systemen van KlikAanKlikUit. Kies bijvoorbeeld uit schakelaars, deurbellen, sensoren, slimme stekkers en diverse andere accessoires. Wat voor artikelen je ook koopt, via je mobiele telefoon of tablet installeer en bedien je alles eenvoudig zelf. Een systeem is zo te creëren dat het perfect aansluit op jouw woonsituatie. Dit maakt het extra aantrekkelijk voor jou om een domotica-aankoop te doen op onze site.

Slimme tuinverlichting

Zowel in als rondom je woning is goede verlichting belangrijk. Neem daarom ook een kijkje bij ons aanbod tuinverlichting. Met een bewegingsmelder voor buiten sta je nooit voor een verrassing en is het direct duidelijk als er een (ongenode) gast op de stoep staat.

Koop KlikAanKlikUit domotica gemakkelijk online via onze zoekfilter. Aanschaffen vóór 23:59 uur is morgen al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.