Merken

Kjelvik heren jassen

Kjelvik is een Scandinavisch merk en heeft dan ook de nodige ervaring met strenge winters en milde zomers. Geen wonder dan ook dat de Kjelvik herenjassen bij uitstek geschikt zijn om het nooit te koud ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kjelvik herenjassen

In Nederland is het altijd moeilijk om de temperatuur te voorspellen. Het enige dat zeker is? Echt schitterend weer komt hier zelden voor. Zeker in de winter maar ook tijdens regenbuien in de zomer is het dan ook geen overbodige luxe om je tegen de elementen te beschermen. Een goede winterjas is onontbeerlijk en als het even kan liefst nog een leuk zomerjasje ook. Kjelvik herenjassen vertegenwoordigen hierbij het beste van twee werelden. De jassen zijn luchtdoorlatend wat betekent dat je het er nooit te warm in krijgt. Daarnaast verzekert de wind- en waterbestendigheid je ervan dat je zonder kleerscheuren doorheen elk type weer komt.

Scandinavisch design

Scandinaviërs houden van minimalisme en een ingetogen stijl. Dat is ook iets dat terugkomt in het design van de Kjelvik herenjassen. Verwacht geen gekke prints, uitbundige patronen of felle kleuren. De herenjassen zijn sober, kwaliteitsvol en subtiel vorm gegeven.

Voor elk seizoen

Kjelvik herenjassen zijn er dus voor elk weertype en elk seizoen. Zo zijn er de softshell jassen die uitermate geschikt zijn voor de zomers en het Leevi model dat dan weer eerder winters aandoet. Wist je overigens dat Kjelvik ook sportkleding maakt? Warm en comfortabel sporten: klinkt niet slecht.

Kjelvik herenjassen bestellen bij wehkamp gaat niet alleen gemakkelijk maar ook razendsnel. Vandaag besteld betekent dat je het morgen aan huis kunt verwachten. Waarom zou je ook lang moeten wachten op jouw aankopen?