Merken

Kis

Kis tuinkasten zijn handige kasten waar je waterdicht allerlei tuinspulletjes in kan opbergen. De sterke tuinkasten van kunststof zijn voorzien van schappen die je naar eigen inzicht kan plaatsen. Er ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Kis tuinkasten

Tuinkussens, tuinservies, een schepje en een gieter, kaarsen, een schaal voor de kaarsen, lampionnetjes… het is allemaal heel leuk om in de tuin te gebruiken, maar waar laat je het allemaal? In de schuur? Dat is niet altijd handig. Vooral niet met tuinservies. En in huis heb je ook niet echt plek voor al deze tuinaccessoires. Dan heeft Kis de oplossing voor je. Kis tuinkasten zijn namelijk speciaal gemaakt om je buitenspulletjes netjes op te bergen.

Kunststof kasten

Het fijne aan de Kis tuinkasten is dat ze zijn gemaakt van hoogwaardig, lichtgewicht kunststof. Ze zijn zeer stevig en bieden dankzij een handige indeling met planken ruimte voor alle spullen die jij erin kwijt wilt. De kunststof kasten plaats je met gemak in de schuur of juist in de garage. Je kan er diverse tuindecoratie in bewaren. Er zijn lage kasten en hoge kasten in het assortiment te vinden.

Betrek de kast bij de tuin

Hoewel de Kis tuinkasten voor indoor gebruik geschikt zijn, kun je ze best buiten neerzetten. Zorg er dan wel voor dat de kast overdekt staat, zodat er geen water bij kan komen. Kis tuinkasten zet je dan niet op zichzelf neer. Je betrekt ze uiteraard bij de rest van de tuin of het balkon. Bijvoorbeeld door op een lage kast een plantje te zetten. Heb je veel kleine spulletjes, zoals tuinlampjes en andere leuke versiering? Koop dan leuke kunststof mandjes bij de kast (in dezelfde kleur natuurlijk als de kast) en stop daar alle kleine spulletjes in. Dat bergt nog lekkerder en makkelijker op.

Gratis bezorgd

De Kis tuinkasten brengen we gratis naar je toe. Bestel de kast vandaag nog voor 23:59 uur en je hebt hem morgen al in huis.