Merken

Kidsriver

Kidsriver zorgt voor veiligheid en comfort voor baby's en peuters. In de Kidsriver babykamer vind je alles wat je baby de eerste jaren nodig heeft. Kijk in het assortiment van wehkamp voor leuke w ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kidsriver

In de babykamer wil je alleen maar spulletjes van hoge kwaliteit. Een ledikantje of kinderstoel moet immers veilig zijn, maar ook comfortabel voor jou en je kind. Bij Kidsriver vind je buggy's en kinderwagens in verschillende prijsklassen, net als stevige en praktische autostoelen in een kleurstelling die precies bij het interieur van je auto past. Met Kidsriver reist baby comfortabel en in stijl. In de buggy's en de kinderwagens is bovendien voldoende ruimte voor de babyspulletjes voor onderweg en voor jouw boodschappen.

Veilig slapen

Zodra baby kan zitten, is het al opletten geblazen. De kleine trekt zich op aan de spijlen van het ledikant om te gaan staan. Gelukkig hebben de Kidsriver wiegjes en ledikanten een verstelbare bodem, waarmee je zorgt dat baby nooit over de rand kan vallen. In het assortiment Kidsriver veiligheid vind je ook traphekjes. Die heb je nodig vanaf het moment dat de kleine kruipt. Ook de box heeft een verstelbare bodem. Kidsriver heeft behalve de traditionele box ook een ronde box met verstelbare bodem. De Casper boxen hebben bovendien extra bergruimte.

Baby op reis

Een baby kan eigenlijk overal mee naartoe, vooral als hij of zij nog veel slaapt. Zorg dan wel dat je altijd een campingbedje bij de hand hebt. Het Kidsriver campingbedje heeft een ingebouwd matras en kan opgevouwen worden tot een draagbare tas, zodat je het bedje zelfs in het openbaar vervoer makkelijk meeneemt. Bestel vandaag nog, dan heb je het morgen al in huis.