Merken

Kidsmill

Kidsmill is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van meubels van hoge kwaliteit voor kinder- en babykamers. En naast een hoge kwaliteit is ook de stijl van Kidsmill een reden ...

Kidsmill

Zodra je weet dat er een kleintje op komst is creëer je alleen of samen met je partner een prachtige babykamer. Dit kan natuurlijk niet zonder mooie meubels. Met Kidsmill babykamermeubels kies je voor een merk van Hollandse bodem. Ga op zoek naar een passend ledikant, een commode en kledingkast voor je zoon of dochter. Daarmee bied jij je aanstaande wereldwonder een veilige plek in huis en kan de geboorte met een gerust hart beginnen.

Kidsmill bij wehkamp

Op de site van wehkamp geniet je van een veelzijdig aanbod Kidsmill meubels. De houten meubelstukken zijn niet alleen praktisch, maar kenmerken zich verder door een smaakvol design. Vanzelfsprekend voldoen de meubels aan allerlei Europese veiligheidsnormen en je eventueel zorgen maken is dus zeker niet nodig. Wit, bruin en grijs zijn slechts enkele kleuren die je tegenkomt in de collectie Kidsmill meubels voor de babykamer. Daarmee bieden we bij wehkamp voor iedereen wat wils.

Comfortabele matrassen

Voor een baby is het belangrijk dat hij of zij voldoende slaapt. Daarom komen Kidsmill matrassen altijd goed van pas. Ze geven een babylijfje de ondersteuning die nodig is voor de benodigde slaapuurtjes. Bekijk direct het aanbod matrassen en bestel eenvoudig online.

Babygemak in de woonkamer

Naast een stijlvolle en veilige babykamer gun jij je kindje ook in de woonkamer een fijne plek. Bekijk daarom ook ons assortiment