Merken

KidKraft

Zo'n halve eeuw geleden begon Kidkraft met het produceren van kindermeubels en speelgoed. Gedreven door nostalgie en het verlangen een fantasiewereld te scheppen voor alle kinderen, begonnen ze me ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

KidKraft

Je weet hoe belangrijk het is om goed speelgoed voor je (klein)kinderen uit te zoeken. Maak een verantwoorde keuze, want spelen is leren voor elk kind. Dit doen ze in hun eerste jaren vooral door volwassenen te imiteren. Kidkraft heeft een prachtige collectie met onder meer poppenhuizen en keukentjes waarmee ze het leven van alledag kunnen naspelen. Of heeft de kleine meid misschien liever een treinbouwset of racebaan? Die heeft Kidkraft ook in huis. Bij Kidkraft vind je al het speelgoed dat wij vroeger ook hadden en nog veel meer!

Grote en kleine meubeltjes

Kidkraft heeft poppenhuizen in verschillende stijlen met kamertjes, trappen en piepkleine meubeltjes voor de bewoners. Maar ook voor de kinderen zelf zijn er tafels en stoeltjes. Kijk bijvoorbeeld eens naar zo'n leuke kaptafel voor je prins of prinses. In het laatje bergen ze hun spulletjes op. De Kidkraft kaptafel kan natuurlijk ook gebruikt worden als kinderbureau om aan te tekenen of schrijven. De opbergtafel is daarvoor ook heel geschikt, omdat je al het speelgoed netjes in het netje onder het tafelblad bergt.

Duurzaam speelgoed

Hout is een duurzaam materiaal dat tientallen jaren meegaat. In de collectie Kidkraft houten speelgoed vind je luxe kinderkeukens maar ook simpele houten pinpuzzels met getallen en letters voor je peuter. En wat dacht je van die stoere Kidkraft werkbank? Voortaan knappen je kinderen alle klussen in huis voor je op. Bestel daarom meteen duurzaam en verantwoord speelgoed bij wehkamp!