Merken

Kettler loopfietsen

Kettler is een kwaliteitsmerk voor vrije tijd en beweging. Al voor de allerkleinsten zijn er Kettler kinderfietsen zoals loopfietsen en driewielers. Sinds de jaren tachtig is Kettler een van de bekend ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Kettler fitnessapparatuur

Niet iedereen staat te springen om naar de sportschool te gaan. Jij misschien ook niet. Dankzij Kettler fitnessapparatuur voor thuis bepaal je gemakkelijk zelf wanneer je sport. Fitness helpt je om beter te slapen, dus 's avonds een uurtje fitnessen is altijd een goed idee. Bovendien maakt de apparatuur het mogelijk om in je eigen tempo bepaalde spiergroepen in je lijf te trainen. Zo verschijn je fit op je werk, op een feestje of bij een etentje met vrienden. Plaats het apparaat op zolder of een andere kamer in huis en begin direct met sporten.

Ons assortiment Kettler fitnessapparatuur

Fitnessapparatuur van Kettler is er in diverse uitvoeringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een loopband, crosstrainer, hometrainer of homegym? Welke spiergroep in je lijf je ook wil trainen, Kettler heeft er een passend fitnessapparaat voor. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van diverse handige extra's. Hou onder meer je hartslag in de gaten of bekijk hoeveel calorieën je verbrandt. Maak een keuze uit de diverse apparaten die je aantreft op onze site.

Buitenspeelgoed van Kettler

Naast Kettler fitnessapparatuur is Kettler ook producent van buitenspeelgoed voor kinderen. Bekijk ons aanbod Kettler buitenspeelgoed. Stimuleer de kids om ook te sporten en leer hen fietsen of laat ze lekker zwieren en zwaaien aan de rekstok.

Grote apparaten zoals Kettler fitnessapparatuur pakken we voor je uit en zetten we op hun plek. Vanaf 20.- verzenden we gratis naar je huisadres.