Merken

Kettler

Kettler is een kwaliteitsmerk voor vrije tijd en beweging. Al voor de allerkleinsten zijn er Kettler kinderfietsen zoals loopfietsen en driewielers. Sinds de jaren tachtig is Kettler een van de bekend ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kettler

Wanneer je het druk hebt is het extra moeilijk om de tijd te vinden om aan je conditie te werken. Altijd hollen en rennen is daar niet de beste methode voor. Met de fitnessapparatuur van Kettler train je in je eigen huis wanneer je een kwartiertje tijd hebt. Zo verbrand je calorieën zonder dat je uren kwijt bent aan een bezoek aan de sportschool. Bovendien geef je zo het goede voorbeeld voor de rest van het gezin.

Kettler voor kinderen

Veel kinderen zitten tegenwoordig urenlang te gamen. Je krijgt ze bijna de deur niet meer uit. Kettler buitenspeelgoed brengt hier verandering in: met zo'n leuke fiets willen ze meteen naar buiten. Of mogen ze je in de tuin helpen met zo'n vrolijke kruiwagen? Voor kinderen vanaf vier jaar is er de Kettcar skelter. Dit professionele ontwerp is de droom van veel stoere jongens en meiden. Wie ga jij hier blij mee maken?

Kettler kopen bij wehkamp

Wanneer je bij ons bestelt, hoef je je geen zorgen te maken of je je Kettler hometrainer wel de trap op krijgt. We zorgen er namelijk voor dat we alle zware items voor jou uitpakken en op hun plek zetten. Zo heb je geen spierpijn voordat je gaat trainen. Bij wehkamp bestel je altijd zonder risico omdat je binnen 14 dagen zonder lastige vragen en zonder extra kosten mag retourneren. Bestellingen vanaf 20,- bezorgen we gratis. Bestel daarom nu!