Merken

Kenwood blenders

Iedereen wordt een keukenprins of -prinses met de keukenapparatuur van Kenwood. Met de stijlvolle keukenapparaten van Kenwood maak je van elke bereiding een groot feest. Trakteer je familie en vriende ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Kenwood

In het weekend besteed je wat meer aandacht aan het maken van gerechten en maaltijden. Je bakt je favoriete taart, een pizza voor de kinderen of je haalt verse ingrediënten voor een Thaise curry. Als er vrienden langskomen, mogen ze genieten van je kookkunsten en praten jullie gezellig bij tijdens de voorbereidingen. Met Kenwood heb je mooie apparatuur, zoals een foodprocessor of waterkoker, in huis die je veel werk uit handen neemt en die je inspireert om iets nieuws uit te proberen.

Voor in de keuken en auto

Kenwood ontwikkelt gebruiksvriendelijke apparatuur en gebruikt hiervoor hoogwaardige materialen. Het assortiment omvat onder meer blenders, broodbakmachines, keukenmachines en slowjuicers. Alle artikelen hebben een tijdloze, strakke vormgeving en een lange levensduur.

Goede koffie maakt het af

Thuis uitgebreid koken en bakken wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Kenwood biedt keukenhulpmiddelen waarmee je op efficiënte wijze iets lekkers op tafel zet. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken in de keuken, is een goed koffiezetapparaat. Hiermee serveer je na de maaltijd een perfecte kop koffie. Met onze stijlvolle Kenwood koffiemachines pas je de sterkte van de koffie aan jouw smaak aan.

Je passie voor koken of muziek wordt nog groter met eersteklas apparatuur. Bestel je jouw nieuwe keukenhulpjes of audioapparatuur bij wehkamp, dan heb je de artikelen de volgende dag al in huis.