Merken

Keen meisjessandalen

Buitensport, en specifieker wandelen, is heerlijk, maar dan wel als je er de juiste schoenen voor hebt. Na een paar kilometer al zere voeten hebben, is zonde natuurlijk. Gelukkig heeft KEEN wandelscho ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Keen herenschoenen

Je bent een echte wandelaar. Lekker naar buiten met de hond of op wandelvakantie met het gezin. Wandelen is goed voor je lichaam, maar kan ook heel vermoeiend zijn als je de verkeerde schoenen draagt. Gelukkig kies jij voor Keen herenschoenen, want deze maken wandelen nog fijner.

Goede ondersteuning bij iedere stap

Keen herenschoenen zijn gemaakt van stevige materialen die je voeten optimaal ondersteunen bij iedere wandeling. De sandaalachtige sneakers en de sandalen zelf zijn door middel van klittenband te stellen naar jouw voet. Hierdoor zitten de schoenen altijd perfect. Er zijn Keen herenschoenen waarmee je door het water loopt, maar er zijn ook lederen schoenen bij. De waterdichte zool is van stevig rubber gemaakt. Samen met het voetbed zorgt dit voor vering en ondersteuning. De Keen herenschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 41 tot en met 47. Voor sommige maten zijn er zelfs halve maten aan de collectie toegevoegd.

Voor alle outdooractiviteiten

De Keen herenschoenen zijn, net als de