Merken

Keen

Buitensport, en specifieker wandelen, is heerlijk, maar dan wel als je er de juiste schoenen voor hebt. Na een paar kilometer al zere voeten hebben, is zonde natuurlijk. Gelukkig heeft Keen wandelscho ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Keen

Goede schoenen vind jij heel belangrijk. Deze zorgen ervoor dat je op ieder moment volop van het leven kan genieten, wat je ook doet. Dus zoek je stevige schoenen met een perfecte pasvorm. Deze moeten je voeten beschermen en ervoor zorgen dat je urenlang comfortabel kan lopen. Tijd om kennis te maken met Keen. Dit vooruitstrevende schoenenmerk werd bekend met zijn sportieve sandalen die de tenen beschermen. Bij wehkamp vind je een ruim assortiment Keen schoenen voor heren, dames en kinderen in talloze stijlvolle modellen en kleuren. Deze zitten heerlijk en bieden uitstekende ondersteuning.

Stevige schoenen voor heren, dames en kinderen

Dol op het buitenleven en lange wandelingen? Dan is een paar stevige schoenen van Keen onmisbaar in je kledingkast. In onze collectie vind je de mooiste paren voor het hele gezin. De Keen kinderschoenen zijn sportief en kleurrijk. Het ideale cadeautje voor jouw levenslustige (klein)kinderen. Ze kunnen er de hele dag zorgeloos op spelen, thuis en op vakantie.

Vriendelijk voor je voeten, vriendelijk voor de wereld

Keen werd opgericht in 2003 en maakte bijna meteen indruk met zijn bijzondere Newport sandalen. Deze zijn licht en luchtig, maar beschermen de tenen uitstekend tegen bijvoorbeeld scherpe rotsen. Daarnaast maakt het gebruik van duurzame materialen en produceert het schoenen met oog voor mens en milieu. Door steeds te zoeken naar zulke essentiële innovaties wist het merk veel succes te behalen. Een deel van de winst werd geïnvesteerd in een betere wereld, door geld te schenken aan allerlei goede doelen.

Liever naar buiten dan naar de outdoorwinkel? Voor 23:59 uur Keen bestellen bij wehkamp is morgen stevig in je schoenen staan.