Merken

Karlsson

Karlsson is sinds de start in 1999 een succesvolle klokkenmaker. Vele Nederlandse en internationale designers hebben hun bijdrage geleverd aan het ontwerp van de klokken. De klokken van Karlsson staan ...

365 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Karlsson banken

Na een lange dag wil je graag lekker ontspannen. Zo bereid jij je voor op je welverdiende nachtrust. Die is heel belangrijk om jou gaande te houden in je drukke bestaan. Daarom wil je graag meubelen in de slaapkamer en woonkamer die van de beste kwaliteit zijn en ultiem comfort bieden. Karlsson banken zijn daarvoor de perfecte keuze. Ze zien er stijlvol uit en zijn gemaakt van de beste materialen. Karlsson banken zijn bovendien voor allerlei doeleinden te gebruiken.

Kies je favoriete Karlsson bank

Met de trendy Karlsson banken zorg je voor een smaakvolle inrichting van jouw slaapkamer. Er zijn verschillende mooie kleuren om uit te kiezen, zoals chic zwart, klassiek grijs of zacht blauw. Je vindt er snel een die past bij je interieur en je andere meubels. Vooral de Karlsson hockers zijn makkelijk te combineren. We hebben ze met en zonder pootjes.

Betrouwbare Scandinavische kwaliteit voor in huis

Karlsson is een populair woonmerk met een Scandinavische stijl en kwaliteit. Niet voor niets komen diverse artikelen van het merk regelmatig voorbij in bekende woonprogramma's op tv. Hiermee kan je ook jouw huis er helemaal hip uit laten zien. Karlsson artikelen bieden je jarenlang woonplezier. De hockers van Karlsson zijn perfect te combineren met de bekende Karlsson boxsprings in het assortiment van wehkamp, dat ook veel stijlvolle woonaccessoires telt.

Geen tijd voor de woonwinkel? Voor 23:59 uur Karlsson banken bestellen bij wehkamp is morgenavond al je slaapkamer verfraaien.