Merken

Kardol dekbedovertrekken

Wil je je slaapkamer een opkikker geven? Met een mooie beddengoedset geef je je kamer in een handomdraai een nieuwe look.

38 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kardol dekbedovertrekken

Je slaapt niet altijd even lekker. Je bent gevoelig voor geluiden en de bewegingen van je partner en door stress draait je hoofd overuren. Natuurlijk wil je graag iets aan dat laatste doen, maar je komt al een heel eind door ervoor te zorgen dat je slaapomgeving rust uitstraalt. Daarom kies je voor een Kardol dekbedovertrek.

Luxueuze dessins, prachtige details

De ontwerpers van de Kardol dekbedovertrekken gebruiken voor hun beddengoed graag bescheiden kleuren. Zo bewaar je de rust in je slaapkamer. Sommige overtrekken hebben zeer subtiele print, zoals de afbeelding van een bos. Het beddengoed heeft veelal aan de achterzijde een effen kleur, wat een leuk effect geeft bij een opgemaakt bed. Zo kan je de overtrek aan twee kanten gebruiken. Over het algemeen werken de ontwerpers met zacht en sterk katoensatijn.

Diverse maten

De Kardol dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Er is een eenpersoonsovertrek van 140 centimeter breed en een tweepersoonsovertrek van 200 centimeter breed. Ook zijn er overtrekken voor lits-jumeauxs, met een breedte van 240 centimeter. Alle overtrekken zijn 220 centimeter lang. Klik jouw favoriete dessin aan en zie of deze in jouw maat op voorraad is.

Kardol dekbedovertrekken kopen bij wehkamp

De Kardol dekbedovertrekken verzenden we vanaf 20.- gratis. Wil je nog meer veranderingen aanbrengen in je slaapkamer, kijk dan eens in onze collectie wonen en slapen.