Merken

Kärcher

Kärcher is een sterk merk dat bekend is van de industriële toepassingen. Op onze site bieden we je nu ook Kärcher reinigingsapparaten voor je huis en keuken aan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ...

70 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kärcher

Een schoon huis is een gezellig huis. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor je tuin en je terras. Helaas is het schoonmaken zelf tijdrovend en niet altijd even gezellig. Kärcher maakt je het schoonmaken een stuk gemakkelijker met moderne apparaten die hun nut al decennialang hebben bewezen bij de schoonmaak van bedrijfsterreinen, gevels en kantoren. Met een stoomreiniger kost het schoonmaken je minder kracht en tijd. Van schoonmaken met Kärcher word je opgeruimd en blij!

Vloeren en ruiten schoonmaken

Je vloeren zuig je met een van de Kärcher stofzuigers. Kies bijvoorbeeld een steelstofzuiger of een stofzakloze stofzuiger. Een rolveger gebruik je om tussentijds vuil weg te halen zoals kruimels en dierenharen. De floor cleaners gebruik je op vaste vloeren. Deze boenen de vloer met een roller schoon en zuigen hem daarna meteen weer droog. Voor je ruiten gebruik je de Premium ruitenreinigers die je met of zonder verlengsteel gebruikt voor een gegarandeerd helder en streeploos resultaat!

Gevels, terrassen en auto

Kärcher is bekend om zijn hogedrukspuiten. Deze zijn ideaal om je gevel te reinigen van vuil of graffiti, maar ook om mos van terrastrappen en -tegels te verwijderen. Waarschijnlijk heb je zo'n hogedrukreiniger wel eens gezien in de wasstraat voor je auto: deze Kärcher stoomreiniger kan je ook thuis gebruiken om je auto zelf te reinigen.

Wehkamp bezorgt alle Kärcher apparaten gratis bij je thuis. Wil je meteen morgen aan de slag? Bestel dan vandaag nog!