Merken

Kanjers

Laat je kinderen de wereld verkennen op de stevige schoenen van Kanjers. Dit Nederlandse schoenenmerk maakt gebruik van de beste materialen, die bestand zijn tegen de wilde capriolen van zelfs de mees ...

Kanjers

Jij wil graag dat je kinderen vrolijk en gezond opgroeien. Je ziet ze het liefst lekker buitenspelen en zich uitleven. Daarom zoek je stevige schoenen die voldoende ondersteuning bieden aan de groeiende kindervoeten. Deze moeten tegen een stootje kunnen, maar niet te duur zijn. Tijd om kennis te maken met Kanjers. Dit Nederlandse schoenenmerk biedt je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De eigentijdse collectie bestaat uit veel verschillende modellen en kleuren, zodat er altijd wel een paar bij is dat jouw kind aanspreekt.

Stevige kinderschoenen voor ieder kind

Veel kinderen hebben al een duidelijk eigen wil als het om kleding en schoenen gaat. Gelukkig biedt Kanjers je volop keuze in kleuren en modellen. Er zijn zowel hoge als lage modellen in stoere natuurtinten, sportieve kleurencombinaties of zachte pastels. Voor kinderen die van opvallen houden, zijn er ook bijzondere prints en metallic details. De schoenen van dit topmerk zijn verkrijgbaar in de maten 20 tot en met 35.

Traditionele Nederlandse kwaliteit met eigentijdse ontwerpen

Achter Kanjers kinderschoenen gaat het Nederlandse familiebedrijf Zandbergen Footwear schuil. De oorsprong ervan voert terug naar 1930 en nog steeds profiteert Kanjers van de jarenlange kennis en ervaring die sindsdien is opgebouwd. Maar het merk is ook met zijn tijd meegegaan, wat je terugziet in de eigentijdse ontwerpen. Alle schoenen van het bedrijf worden in Europa geproduceerd, met aandacht voor mens en milieu.

Zijn je kinderen niet zo dol op winkelen? Voor 23:59 uur Kanjers bestellen bij wehkamp is morgen thuis met ze passen.