Merken

Kanjers

Laat je kinderen de wereld verkennen op de stevige schoenen van Kanjers. Dit Nederlandse schoenenmerk maakt gebruik van de beste materialen, die bestand zijn tegen de wilde capriolen van zelfs de mees ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Kanjers meisjesschoenen

De ene keer lopen meisjes graag op laarsjes, de andere keer op sandalen. Maar de schoenen die je dochter het allerleukste vindt, zijn toch wel haar Kanjers meisjesschoenen. De sneakers zijn vrolijk en passen helemaal bij de stijl van je dochter.

Glitters en plaatjes

De sneakers uit de collectie Kanjers meisjesschoenen zijn meisjesachtig en toch ook een beetje stoer. Natuurlijk zijn ze voorzien van glitters, zoete kleurtjes en leuke afbeeldingen. Maar de vorm van de Kanjers meisjesschoenen is lekker robuust en stoer. De meisjesschoenen zijn, net als de Kanjers jongensschoenen, gemaakt van leer en hebben een goed ondersteunend voetbed. Dat is goed voor kinderen in de groei. Bovendien laat het leer de voeten ademen, waardoor deze niet gaan zweten in de sneakers. De Kanjers meisjesschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 20 tot en met 35.

Haar eigen stijl

Gaandeweg gaat je dochter haar eigen kledingstijl ontwikkelen. En de Kanjers meisjesschoenen spelen hierin een belangrijk rol. Dankzij de vrolijke kleuren en glitters draagt je dochter de sneakers net zo makkelijk met jeans als bij een jurkje. Ze staan tevens heel leuk onder een korte broek, een rokje met legging en een jumpsuit.

Ze loopt er binnenkort al op weg

Bestel vandaag nog de stevige en leuke Kanjers meisjesschoenen voor je eigen kanjer, want dan trekt ze de schoenen de volgende werkdag al aan. Omdat je meer dan 20.- besteedt, betaal je geen verzendkosten.