Jurken & rokken

Maak je huis extra gezellig met de mooie woonaccessoires van Kaemingk. Dit Nederlandse bedrijf maakt al sinds 1936 stijlvolle woonartikelen om je interieur mee te verfraaien. Kaemingk heeft een verrassend assortiment in veel verschillende stijlen. Voor ieder huishouden zijn er wel passende Kaemingk woonaccessoires te vinden.

Kaemingk

Jouw eigen huis is de plek waar je het liefst je tijd doorbrengt. Je bent dan ook continu bezig om je woning nog mooier en gezelliger te maken. Bij speciale gelegenheden, zoals feestdagen, verjaardagen of het begin van een nieuw seizoen, zoek je altijd naar leuke accessoires en decoratie om je interieur te verfraaien. Met Kaemingk voorzie jij al je woonruimtes van bijzondere details. Het veelzijdige assortiment van dit Nederlandse merk staat bol van onderscheidende items van topkwaliteit.

Alles voor een gezellig interieur

Of je nu op zoek bent naar alledaagse gebruiksartikelen voor in huis of naar speciale decoraties voor de feestdagen, Kaemingk heeft het. De collectie Kaemingk servies bij wehkamp bestaat onder andere uit de mooiste mokken, komen, schalen en borden. Wil je meer sfeer creëren in je woning? Bekijk dan de bijzondere lampen, kussens en plaids. Voor speciale gelegenheden heeft het merk onder andere stijlvolle versiering.

Nederlands bedrijf met internationale allure

De geschiedenis van het Nederlandse bedrijf Kaemingk gaat helemaal terug naar 1936, toen het begon als groothandel in huishoudelijke artikelen. Sindsdien is het assortiment uitgebreid naar woonartikelen, tuinartikelen en decoraties en heeft het bedrijf vestigingen in meerdere landen geopend. De stijl van het merk is heel veelzijdig, met invloeden uit andere tijden en culturen. Hiermee is Kaemingk internationaal toonaangevend. Wil je dus echt bijzondere items met vertrouwde Nederlandse kwaliteit? Bekijk dan nu de hele collectie.

Heb je geen tijd voor de drukke woonwinkel? Voor 23:59 uur Kaemingk bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je huis versieren.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.