Merken

KAAT Amsterdam kinderkamer

Kaat Amsterdam is een belangrijke producent van woonaccessoires voor ieder interieur. Het merk laat zich inspireren door mooie reizen wereldwijd en dus zie je in de ontwerpen diverse culturen terug. W ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kaat Amsterdam

Sierkussens en plaids zijn vaak onmisbaar voor de finishing touch van je interieur. Na het opknappen van je woon- of slaapkamer zijn het juist de accessoires die zorgen voor een huiselijke en gezellige sfeer. Juist ook na een vakantie of seizoenswisseling is het fijn om je interieur weer eens onder handen te nemen. Met Kaat Amsterdam woonaccessoires kies je voor kwalitatief hoogwaardig decoratiemateriaal waardoor jij je nog meer thuis voelt in je eigen huis. Zo kan je met een gerust hart al je vakantiefoto's laten zien aan zowel familie als vrienden.

Ons assortiment Kaat Amsterdam woonaccessoires

Bij wehkamp geniet je van een veelzijdig aanbod woonaccessoires van het Nederlandse merk Kaat Amsterdam. Kies uit talloze sierkussens, een plaid of sprei. De unieke items, gemaakt van onder meer katoen, zijn een aanwinst voor je interieur. Ze passen mooi in een stoel, op je bank of gewoon op bed. De woonaccessoires zijn er in allerlei kleuren: blauw, roze, groen, rood en geel.

Een compleet interieur

Je interieur is nooit meer hetzelfde dankzij Kaat Amsterdam woonaccessoires. Geef ook je slaapkamer een nieuwe look met Kaat Amsterdam beddengoed. Er zit ongetwijfeld iets bij waardoor je nog lekkerder in slaap valt of juist fris en fruitig ontwaakt.

Koop Kaat Amsterdam woonaccessoires eenvoudig online bij wehkamp. Bestel voor 23:59 uur en ontvang je aankoop de volgende werkdag thuis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.