Merken

K-Swiss

K-Swiss biedt de perfecte combinatie van stijl en comfort. Dit Amerikaanse merk maakt mooie sportschoenen van leer of duurzame kunststof. In klassieke kleuren, maar ook in originele uitvoeringen. Ze v ...

47 resultatensorteren op
nieuwste collectie

K-Swiss damesschoenen

Wanneer je van plan bent om te gaan rennen of om een balletje te gaan slaan, heb je het liefste schoenen aan je voeten die speciaal voor deze activiteiten ontworpen zijn. Met K-Swiss damesschoenen ben je verzekerd van schoenen die je voeten, benen en knieën zo goed mogelijk ondersteunen om de kans op blessures te verkleinen. K-Swiss damesschoenen zorgen er bovendien voor dat jij op de tennisbaan optimaal presteert. Wie weet, zien we je volgend jaar wel op Roland Garros!

Sneakers en tennisschoenen

Op de tennisbaan ren je voortdurend heen en weer en spring je af en toe ver omhoog om een harde smash te maken. Met de dempende loopzolen van K-Swiss damesschoenen worden de schokken waarmee je steeds weer op de grond terechtkomt uitstekend opgevangen. Zo worden je been- en voetgewrichten optimaal ontzien. Het bovenwerk is van leer of van een modieus gebreide kwaliteit, terwijl het binnenwerk een goede ventilatie en vochtabsorptie garandeert. De klassieke witte schoen is er in veel verschillende materiaalcombinaties. Of kies je juist voor een fel gekleurd model?

K-Swiss damesschoenen kopen bij wehkamp

Kijk ook eens bij de andere