Merken

K'nex constructiespeelgoed

Met K'nex bouw- en constructiespeelgoed geef je je kind niet alleen iets leuks om te doen, maar ook een mooie uitdaging. K'nex brengt namelijk de fantasie van je kind tot leven. Dankzij het kl ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

K'nex

Houdt jouw kind ook zo van spelen met bouw- en constructiespeelgoed? Vindt je kind het leuk om voertuigen en bouwwerken te maken die de fantasie uitdagen? Kies dan eens voor de leuke en handige bouwsets van K'nex.

Uitpakken en bouwen maar

De speelsets van K'nex bestaan uit alle onderdelen die nodig zijn voor een auto, kraan of ander bouwwerk. Je kind kan allerlei bewegende voertuigen maken door de bouwinstructies te volgen. Maar hij of zij kan natuurlijk ook gewoon lekker de eigen gang gaan. De gethematiseerde sets bevatten alle onderdelen voor het maken van diverse bouwwerken. Er zijn ook boxen met veel onderdelen verkrijgbaar voor eindeloos bouwplezier. Deze bevatten verschillende onderdelen, waaronder ook wieltjes en andere bewegende onderdelen.

Goed voor de fijne motoriek

Het werken met K'nex of LEGO Technic helpt de fijne motoriek van je kind te verbeteren. Ook draagt het een steentje bij aan het begrip van hoe voertuigen bewegen of hoe bepaalde bouwwerken in elkaar steken. Zelfs het opvolgen van instructies wordt met K'nex gestimuleerd. Dankzij het gemakkelijke kliksysteem van K'nex worden de bouwwerken snel en zonder al te veel moeite in elkaar gezet.

Vandaag bestellen, binnenkort bouwen

K'nex vormt een mooi cadeau voor je zoon of dochter. Bestel het vandaag nog en wij bezorgen de K'nex al de volgende werkdag bij je thuis. Bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis. Betaal vooraf of gemakkelijk achteraf nadat je de K'nex thuis ontvangen hebt.