Merken

JVC over-ear koptelefoons

JVC maakt gebruiksvriendelijke elektronica met een hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de hoofdtelefoons, camcorders en radio's, die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Geniet meer ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

JVC

De tijd vliegt, vooral als je jonge kinderen hebt. Ieder jaar zijn ze weer een stukje groter en gaan ze steeds meer hun eigen leven leiden. De kindertijd komt nooit meer terug en het is dan ook altijd leuk voor later om bijzondere momenten en mijlpalen vast te leggen. JVC heeft geavanceerde videocamera's waarmee je dit op professionele wijze kan doen. Of maak mooie natuurbeelden of vakantievideo's.

Meer genieten van beeld en geluid

Maak je keuze uit de robuuste videocamera's, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Hiermee maak je scherpe beelden die je eenvoudig overzet naar je smartphone. JVC heeft ook comfortabele hoofdtelefoons in allerlei stijlen. Kies uit draadloze, waterdichte en opvouwbare modellen en geniet van een zeer goede geluidsweergave. De draagbare radio's en autoradio's zijn voorzien van alle soorten audiomogelijkheden en zorgen voor veel comfort en vermaak.

Hardlopen en sporten met muziek

Wist je dat je prestaties beter worden als je tijdens het hardlopen naar muziek luistert? Je houdt het lopen langer vol, omdat de muziek je opzweept en je plezier vergroot. JVC hardlopen heeft een assortiment lichtgewicht sportkoptelefoons met oordopjes die goed blijven zitten tijdens het sporten. Kijk bijvoorbeeld naar waterdichte modellen of naar koptelefoons met Bluetooth of handsfree bellen.

Stel je hoge eisen aan geluid en beeld, bestel je JVC artikelen dan bij wehkamp. Geniet van het comfort, het gebruikersgemak en de lange levensduur die deze elektronica te bieden heeft.