Merken

Just Female

De koude dagen zijn weer begonnen, na een lange warme zomer mogen we ons weer inpakken met warme jassen, kriebelige truien en lange vesten om ons te beschermen tegen de kou. Om de kou een beetje te ve ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Just Female damesjurken

Heb je binnenkort een feestje en heb je niets om aan te trekken? Een nieuw feestelijk of zakelijk jurkje heb je zo gevonden in de collectie stijlvolle Just Female damesjurken. Je hoeft er eigenlijk alleen nog maar een paar pumps en een mooi handtasje bij te zoeken om helemaal klaar te zijn voor het feestje.

Elegante collectie

De Just Female damesjurken collectie doet zeker haar naam eer aan. De jurkjes zijn namelijk elegant, hebben zachte lijnen en zijn gewoon op-en-top vrouwelijk. Daar wil je graag in gezien worden. Kies voor een zwart jurkje (een echte must have voor iedere vrouw) of toch voor een jurkje met een mooi patroon. Er zijn lange en korte jurkjes in de collectie te vinden in de maten 34 (XS) tot en met 42 (XL).

Elegante combinaties

Het leuke aan de Just Female damesjurken is dat je door andere schoenen en accessoires te gebruiken de look van het jurkje verandert. Zo kan je de ene keer een jurkje combineren met een panty en de andere keer met een legging uit de collectie Just Female damesbeenmode. Kies je voor een legging, dan mag je er best stoere boots of schoenen bij aan. Een panty vraagt toch wel om lange laarzen of pumps. Door te variëren, gebruik je hetzelfde jurkje als basis voor veel verschillende outfits.

Snel in huis

Bestel vandaag nog je Just Female damesjurken. Je hebt het jurkje dan de volgende werkdag al in huis.