Merken

JUNAROSE dames tunieken

JUNAROSE damestunieken zijn vrolijk, comfortabel en flatterend. Ook als je een maatje meer hebt, zijn ze ideaal om te dragen. De bonte patronen verbloemen wat je niet wil accentueren, terwijl de pasvo ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

JUNAROSE damestunieken

Als je dankzij mooie rondingen een maatje meer hebt, dan hoef je dat helemaal niet te bedekken met wijde kleding. Maar zo nu en dan voel je je gewoon zelfverzekerder in een mooie, wijdvallende blouse. Kies dan niet voor zomaar een blouse, maar voor een mooie tuniek uit de collectie JUNAROSE damestunieken.

Vrolijke collectie

Met een JUNAROSE damestuniek kom je altijd stralend en goed voor de dag. Je rondingen worden namelijk op een mooie manier omhuld en daar benadrukt waar je het wel wil. De vrolijke kleuren en bonte patronen geven de JUNAROSE damestunieken een gezellige uitstraling. Daarnaast komt in de collectie ook zwart terug. De damestunieken zitten heel comfortabel, dankzij de fijne stoffen en de mooie pasvorm. De JUNAROSE damestunieken zijn verkrijgbaar in de maten 42/XL tot en met 54/5XL.

Voor alle gelegenheden

De mooie JUNAROSE damestunieken draag je gemakkelijk zakelijk en casual. Zo maak je een zakelijke outfit met JUNAROSE damestunieken en een mooie pantalon. Met jeans en sneakers creëer je een casual outfit. En mag het feestelijk zijn, dan kies je voor een van de chique JUNAROSE damesbroeken en combineer je deze met een tuniek. Het wijde karakter van de JUNAROSE damestunieken laat zich zelfs goed combineren met een rok.

Binnenkort al dragen

Bestel vandaag nog een JUNAROSE damestuniek, dan draag je hem de volgende werkdag al. Bij besteding vanaf 20.- bezorgen we je pakket gratis.