Merken

Jumbo sALE: Speelgoed & games

Kinderen vinden het leuk om op regenachtige zondagen of warme vakantiedagen te knutselen. En met Jumbo knutselen wordt dat nog leuker. De vrolijke sets geven jou en je kinderen veel knutselplezier en ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jumbo

Het spelen van een spelletje zorgt voor veel gezelligheid en plezier in huis. Niets is zo ontspannend als het spelen van een leuk familiespel, zeker als de dagen korter worden en de avonden langer. Met Jumbo kies je voor een bekend speelgoedmerk. De spellen en puzzels van Jumbo zijn echter niet alleen ideaal voor de herfst en winter, maar gaan ook probleemloos mee op een kampeervakantie naar het buitenland. Zo hoeft niemand zich te vervelen tijdens een regenachtige dag op de camping.

Jumbo bij wehkamp

Bij wehkamp slaag je ongetwijfeld in je zoektocht naar een leuk spelletje van Jumbo. Wij bieden je een breed assortiment waar je veel plezier aan beleeft, bijvoorbeeld met familie en vrienden. Kies uit bord- en denkspellen, of ga voor een puzzel of een spannend kaartenspel. Wat voor soort spellendoos of speelgoed je ook koopt, met Jumbo verzeker jij jezelf van volop spel- en puzzelplezier.

Educatief speelgoed van Jumbo

Naast een stukje ontspanning zet Jumbo ook in op educatie. Bekijk daarom ook ons aanbod