Merken

Jumbo puzzels

Met Jumbo puzzels beleven zowel kinderen als volwassenen eindeloos puzzelplezier. De klassieke puzzels van Jumbo zijn verkrijgbaar in de leukste afbeeldingen. Er zijn onder andere Jumbo puzzels van Ja ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jumbo puzzels

Je kinderen kunnen eindeloos spelen. Ze zijn nieuwsgierig en energiek, dus je hebt er een dagtaak aan om ze bezig te houden. Het liefst geef je ze speelgoed waar ze lang plezier aan beleven. Het is natuurlijk mooi meegenomen als ze er rustig en zelfstandig mee aan de slag kunnen. Maar soms is samen spelen natuurlijk ook leuk. Met Jumbo puzzels kunnen zowel kinderen als volwassenen zich urenlang vermaken. Je kan kiezen uit diverse afbeeldingen met grappige taferelen.

Ruime keuze in puzzels

De meeste kinderen en volwassenen willen graag beginnen aan een nieuwe puzzels als ze er eenmaal eentje af hebben gekregen. Gelukkig heb je met Jumbo puzzels ontzettend veel keuze. Je kan kiezen uit diverse Jan van Haasteren puzzels met allerlei afbeeldingen en verschillende aantallen stukjes, van 500 tot wel 2000. Ook zijn er de leuke Wasgij puzzels, waarbij je zelf je verbeelding moet gebruiken. Dan zijn er nog de prachtige Disney puzzels en driedimensionale Rubik's Junior puzzels.

Eindeloos lang spelplezier

Jumbo puzzels gaan al heel wat jaartjes mee. Misschien ben je er zelf ook wel mee opgegroeid. Het merk levert dan ook al decennialang betrouwbare kwaliteit. Doordat er steeds nieuwe puzzels worden uitgebracht, staat Jumbo garant voor eindeloos lang spelplezier. Fan van Jumbo? Probeer dan vooral ook de Jumbo spellen.

Geen tijd om naar de speelgoedwinkel te gaan? Voor 23:59 uur Jumbo puzzels bestellen bij wehkamp is morgen een tevreden kind in huis.