Jurken & rokken

Jumbo produceert de meest fantastische spellen voor volwassen en kinderen. Sinds 1946 is Jumbo een zelfstandig merk, en maakt het bijvoorbeeld houten speelgoed en allerlei soorten bordspellen. Het speelgoedmerk herken je natuurlijk aan het kleurrijke olifantje. Deze keert altijd terug, ongeacht wat je koopt. Bekijk snel het aanbod Jumbo-spellen op onze site en ga voor eindeloos speelplezier.

Jumbo

Het spelen van een spelletje zorgt voor veel gezelligheid en plezier in huis. Niets is zo ontspannend als het spelen van een leuk familiespel, zeker als de dagen korter worden en de avonden langer. Met Jumbo kies je voor een bekend speelgoedmerk. De spellen en puzzels van Jumbo zijn echter niet alleen ideaal voor de herfst en winter, maar gaan ook probleemloos mee op een kampeervakantie naar het buitenland. Zo hoeft niemand zich te vervelen tijdens een regenachtige dag op de camping.

Jumbo bij wehkamp

Bij wehkamp slaag je ongetwijfeld in je zoektocht naar een leuk spelletje van Jumbo. Wij bieden je een breed assortiment waar je veel plezier aan beleeft, bijvoorbeeld met familie en vrienden. Kies uit bord- en denkspellen, of ga voor een puzzel of een spannend kaartenspel. Wat voor soort spellendoos of speelgoed je ook koopt, met Jumbo verzeker jij jezelf van volop spel- en puzzelplezier.

Educatief speelgoed van Jumbo

Naast een stukje ontspanning zet Jumbo ook in op educatie. Bekijk daarom ook ons aanbod Jumbo-peuterspeelgoed. Dit speelgoed stimuleert allerlei sociale vaardigheden bij kids en is altijd leuk om cadeau te geven.

Koop Jumbo-spellen bij wehkamp met behulp van onze handige navigatiemogelijkheden. Doe je bestelling vóór 23:59 uur en ontvang de bord- of denkspellen morgen thuis. Wij bezorgen je aankoop gratis vanaf 20.-.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.