Merken

JOOP!

Joop! is het bekende cosmeticamerk van de Duitse designer Wolfgang Joop. Het merk staat vooral bekend om de heerlijke Joop! geuren en parfum. De parfums van Joop! bewijzen dat geuren niet duur hoeven ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Joop!

Het is weer zover, je bent door je geurtjes heen en moet nodig een nieuw hebben. Je wil iets nieuws, iets verfrissend. Je wil een nieuwe parfum ontdekken die je aan je top 3 geuren kan toevoegen. Een parfum of eau de toilette die niet alleen lekker ruikt, maar ook gegoten is in een stijlvol jasje. En dat natuurlijk tegen een leuke prijs. De Joop! eau de toilette of parfum is jou op het lijf geschreven.

Geuren voor mannen en vrouwen

In onze collectie vind je Joop! damesgeuren en herengeuren. Bekende damesgeuren van dit Duitse label zijn de subtiele frisse geur All About Eve, de warme Le Bain parfum en de kruidige Miss Wild. Voor de heren is er de bekende Homme met een sensuele geur. De Jump eau de toilette ruikt elegant en dapper, en met het frisse en kruidige geurtje Nightflight ben je helemaal klaar voor een avondje stappen.

Geef een geurtje cadeau

Een geurtje is natuurlijk het leukst om voor jezelf te kopen. Maar ook een ander, zoals je geliefde of vriend of vriendin maak je er erg blij mee. De Joop! geuren zijn populair en toegankelijk, grote kans dus dat je er iemand erg gelukkig mee maakt. Bestel vandaag nog het geurtje, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. We leveren gratis bij bestellingen vanaf 20.-.