Merken

Jollein beddengoed

Jollein beddengoed is speciaal voor babybedjes en kinderkamers gemaakt. Vrolijke kleuren gaan samen met wit en ecru en geven zo ieder matras een mooie uitstraling. De collectie beddengoed bestaat uit ...

30 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jollein beddengoed

Met enige regelmaat zie je 's morgens als je in de kamer van je kindje komt dat je kleintje ondersteboven in bed ligt. Kinderen en baby's draaien en keren veel in bed. Dat is heel normaal. Maar je wil niet dat ze verwikkeld raken in het beddengoed. Daarom kies je voor Jollein beddengoed: lekker zacht en comfortabel met een perfecte pasvorm om het matrasje.

Hoeslakens voor het matras

Een baby- of kinderbed maak je op met een hoeslaken voor het matras. Dat moet natuurlijk goed passen en niet zomaar losschieten van de hoeken. Jollein beddengoed heeft een prima pasvorm. Voor bedjes van 40x80, 60x120, 70x140 of 75x150 zijn er hoeslakens van katoen, rekbaar jersey of zacht badstof met elastiek in de hoeken. Hierdoor past het Jollein beddengoed perfect om de matras en blijft het goed zitten. De vrolijke kleuren roze, blauw, wit en ecru maken het helemaal af. Het wiegje maak je verder op met katoenen wieglakentjes uit de collectie.

Gezellig in de kinderkamer

Het bedje is een blikvanger in de Jollein kinderkamer en daarom wil je het leuk opmaken. Om de matras te beschermen tegen ongelukjes in het bedje kan je waterdichte hoeslakens uit de Jollein beddengoed collectie gebruiken of een gewoon hoeslaken combineren met een vochtopnemende matrasbeschermer.

Vanaf 20.- gratis bezorgd

Vandaag voor 23:59 uur bestellen betekent dat je morgen het bedje van je kindje al kan opmaken.